diumenge, 2 d’agost del 2009

HEAVEN 17 - Play to win (max)

01/08/2009:

Ja fa uns dies que el Barça 2009/2010, ha començat a rodar i ho ha fet d’una forma molt estranya, buscant-se problemes i polèmiques allà on no n’hi havien, i fent negocis i intercanvis estranys. No calia desfer-se de l’Eto’o, i molt menys fer-ho intentant embrutar el seu nom i la seva tasca durant aquests anys. I tampoc calia posar-se nerviosos, pels fitxatges d’altres equips, ja que el nostre estimat Barça, és un equip que pocs retocs li calien, i per tant poc fitxatge calia fer.

Però ara cal mirar endavant i confiar en tornar a aconseguir els èxits assolits durant la passada temporada, amb un joc magnífic, ple de moments inoblidables. El Barça de la temporada passada jugava a guanyar i segur que aquesta temporada també ho farà.

Al 1981, Heaven 17 va fer una magnifica cançó que es titulava “Play to win” i que és el meu petit homenatge al joc del Barça i a tots els que l’han fet possible.

Aquesta cançó, va ser el senzill d’un magnífic LP, en plena efervescència tecno pop, que ens presentaven un tecno amb moltes influencies funk, resultant un disc molt ballable. Els Heaven 17, sempre s’han caracteritzat, per ser uns músics molt complerts que no es conformaven amb la primera melodia ni amb els primers arranjaments que els hi sortien. Sempre han fet “fusió” amb altres estils com el funk, el soul, i el blues. De fet, potser siguin el blanquets més negres del tecno britànic de començaments dels 80’s. També cal fer esment, que Heaven 17, són B.E.F. (British Electric Foundation) i una escissió de Human League.

Bé aquí us deixo amb el meu petit homenatge al Barça 2008/2009, fent un vídeo dels seus millors moments amb l’acompanyament de la cançó “Play to win” en versió maxisingle.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1981
Àlbum: Penthouse and Pavement.










































1 comentari:

Brian ha dit...

molt interessant, i molt bona música que penjes, m'agrada molt la música dels (principis dels ) 80 ... a vore que farà el Barça aquest any!