dissabte, 13 d’agost del 2011

DURAN DURAN - Violence of summer (Love's taking over)

12/08/2011:

Avui, Duran Duran, havien de fer un concert a Eivissa, a la discoteca Amnesia, però com han hagut de cancel·lar la seva gira europea per un problema a les cordes vocals del cantant, doncs no faran el concert. Buscant quina cançó de Duran duran podia penjar amb motiu del seu concert (que finalment no es farà) vaig pensar que la més adient era “Violence of Summer” del seu CD Liberty. El més normal hagués estat posar una cançó del seu últim disc, però és que la veritat, trobo que aquest estiu, regalima una certa violència, que a més, temo que al setembre esclati del tot.

La violència d'aquest estiu, la podem trobar, de forma obvia als aldarulls de Londres, que tenen clarament una rel de protesta social, tot i que com és lògic, el delinqüents habituals han aprofitat per fer el seu propi benefici d'aquesta protesta. Com també ho han fet els poders fàctics i els mitjans de comunicació, volen fer veure que aquesta violència només respon a un acte de vandalisme sense cap rere fons social.


Altre tipus de violència, és la violència econòmica que patim amb la crisi, que fa que moltes famílies vegin com perilla la seva estabilitat econòmica, altres veuen com perden la seva estabilitat econòmica, i altres, ho perden tot, fins hi tot, la casa. També tenim la violència social, que patim a casa nostra amb les retallades a sanitat i que també patirem a educació el proper setembre. O la violència humanitària que estan patint els països de la banya d'Africa, on la gana s'emporta cada dia a alguna persona (cada dia!!!!!!!! Només cal que busqueu al Google amb “cada dia moren a Africa” i flipareu) Aquesta, sense cap mena de dubte, és la violència que pitjor suporto. I per últim, a nivell personal, també estic patint una situació “violenta” que m'incomoda força, i no em deixa gaudir de les vacances com a mi m'agradaria.

Així doncs, crec que no podia escollir un altre cançó de Duran duran que no fos aquesta, i penjo el vídeo clip de “Violence of summer”, del CD “Liberty”, que ni el CD ni el senzill van tenir massa ressò, per mi d'una manera injusta, ja que és un disc memorable.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1990
CD: Liberty

































dimecres, 10 d’agost del 2011

BRYAN FERRY - You can dance (Live TV - 2010)

10/08/2011:

Avui, en Bryan Ferry, el cantant de Roxy Music, farà un concert Sant Feliu de Guíxols, dins del Festival de la Porta Ferrada, i sempre és una bona notícia que personatges d'aquest bagatge, s'apropin a casa nostra per oferir-nos les seves cançons en directe, sobretot si és en poblacions on no tenen massa oportunitats de veure i escoltar a estrelles de primera fila dins de la música a nivell mundial.

A mes, en aquest cas en concret, cal destacar que en Bryan Ferry, als seus 65 anys, segueix en forma i ho va demostrar l'any passat treien un nou CD, del qual només conec dos cançons, i una d'elles, “You can dance” és excel·lent, i és per això que m'he decidit a penjar-la, i com és habitual en un directe, ja que em faig ressò d'un concert. És tracta d'un directe televisiu, que no és el mateix, però . . .

M'agradaria parlar d'altres temes d'actualitat, com per exemple la manifestació que s'ha convocat el proper 13 d'aquest mes d'agost, per tal de protestar pel les retallades a la Sanitat pública que patirem tots els ciutadans de la comarca de La Selva (Maritima) i el nord del Maresme, però estic una mica cansant d'estar-me queixant sempre. Això no vol dir que a partir d'ara, calli, i molt menys, que oblidi i perdoni.

Així doncs, som al estiu i gaudim d'aquesta cançó que ens farà ballar moderadament i sense suar massa, que no és gens glamouròs, i si una cosa té en Bryan Ferry, és glamour.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2010
CD: Olympia


















Senzill: You can dance





















BRYAN FERRY

Nacionalitat: Anglaterra

ANY: 2010
CD: Olympia


















01 - You Can Dance
02 - Alphaville
03 - Heartache By Numbers - con Scissor Sisters
04 - Me Oh My
05 - Shameless - con Groove Armada
06 - Song To The Siren
07 - No Face, No Name, No Number
08 - BF BASS (Ode To Olympia)
09 - Reason Or Rhyme
10 - Tender Is The Night

Senzill: You can dance



















01 - You Can Dance
02 - You Can Dance (Fred Falke Remix)
03 - You Can Dance (Padded Cell Remix)
04 - You Can Dance (Audiojack Remix)
05 - You Can Dance (John Monkman Remix)
06 - You Can Dance (Richard Sen Dub)
07 - You Can Dance (Fred Falke Radio Edit)



















01 - You Can Dance (Radio Edit) 3:17
02
- You Can Dance 4:28
03
- You Can Dance (John Monkman Remix) 6:31
04
- You Can Dance (Padded Cell Remix) 6:54
05
- You Can Dance (Audiojack Remix) 6:54
06
- You Can Dance (Richard Sen Dub) 6:57