dissabte, 27 de novembre del 2010

ARCADIA

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial:

ANY: 1985
Àlbum: So red the rose



















01 - Election Day
02 - Keep Me in the Dark
03 - Goodbye Is Forever
04 - The Flame
05 – Missing
06 - Rose Arcana
07 - The Promise
08 - El Diablo
09 - Lady Ice

Maxisingle: Election Day



















02 - Election Day (Single version)
03 - She's Moody And Grey, She's Mean And She's Restless


dijous, 25 de novembre del 2010

SHAKIRA - Ojos así (unplugged)

24/11/2010

Fa molts anys, o potser no tants, si fa o no fa, una mica més de 10 anys, vaig sentir una cançó d’una noia que van dir que era colombiana, i la seva forma de cantar, em va cridar l’atenció, però desprès ja no hi vaig pensar més. Poc temps desprès, tenia la tele amb el so apagat i vaig veure que estaven posant un vídeo clip que em va cridar novament l’atenció, i vaig córrer a pujar l’àudio.  – Osti!!!!! si és la colombiana!!!!!! – vaig exclamar. Desprès d’aquell descobriment, ja vaig estar més atent al que feia aquesta noia però no vaig tenir sort fins que un dia, fent zapping, veig que estant fent un concert “desendollat” d’aquesta noia. Estaven a punt de començar una cançó i vaig decidir escoltar-la.

En el meu últim escrit, confessava que tinc certa debilitat per la cultura del nord d’Àfrica i de l’orient mitjà. Quan vaig veure a la colombiana cantar i ballar la cançó que va cantar i va ballar, decididament em vaig enamorar platònicament d’ella. Bé, platònicament tampoc seria la paraula. No vaig parar fins saber més d’aquesta noia que havia fet realitat les meves ànsies de sentir una cançó pop amb fortes i clares influències de sonoritat àrab. I quan vaig aconseguir veure el vídeo clip de “Ojos Así”, definitivament quedava clar que aquesta colombiana i jo faríem bones migues.

Doncs aquesta colombiana, ha omplert el Palau Sant Jordi sense masses esforços i amb unes entrades que no eren precisament barates. Amb el pas del temps, la Shakira i jo no em fet tantes bones migues com jo em pensava, però sí puc dir que el seu treball, en línies generals, el trobo força bé. Penjo la cançó que em va captivar en la versió “unplugged” i un altre dia, ja penjaré la versió d’estudi.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 2000
CD: MTV Unplugged



















Més cançons i més informació.

dilluns, 22 de novembre del 2010

FRANCO BATTIATO - Nomadas

22/11/2010


Avui es compleix el segon aniversari d’aquest blog. He llegit en algun lloc i en algun moment, que la mitjana de vida d’un blog és de dos anys, i per tant, considero que a patir d’aquest moment ja soc un blocaire vell.
Ho celebro amb Franco Battiato, tal com vaig celebrar el primer aniversari, i també el naixement d’aquest blog. De fet, el títol d’aquest blog, és el títol d’una cançó d’en Franco Battiato. A més, en Franco Battiato, com jo, sembla tenir una especial fascinació per la cultura del nord d’Àfrica, i són molts els vídeo-clips que mostra imatges d’aquesta zona del mediterrani. Sense anar més lluny, la cançó que penjo avui, es diu “Nómadas”, paraula que personalment m’evoca en línia recta als gitanos i a la gent del Sàhara.

I això em serveix, per aprofitar i solidaritzar-me al el poble saharaui, que està patit per una banda la opressió del Marroc, i per altre banda, l’oblit del món sencer.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.



ANY: 1987
Àlbum: Nómadas

























Més cançons i més informació