divendres, 6 de desembre del 2013

COVENANT – Last dance


06/12/2013:


Avui la cançó que comparteixo és “Last dance” de Covenant, i ho faig per dos motius.
El primer és una mica “pillat”, i és que el passat cap de setmana vaig fer l'últim ball amb els meus companys del comitè d'empresa. I va ser un vall força trist, ja que van perpetrar l'aniquilació anunciada del comitè. De cop i volta, tot i que en el fons del meu cor sabia que passaria, i de fet he guanyat una juguesca, van acabar amb molts anys de lluita, resistència , perseverància, paciència negociació, fermesa i esperança. No vull entrar en més detalls, però si dir que va ser un cap de setmana molt dur per mi. De fet ha estat dura tota la setmana. Encara em pregunto com han pogut fer el que han fet.

També ha estat dur, ja que amb un dels meus companys, creia haver establert certa complicitat que vaig descobrir que no era real, i va ser el més punyent i cruel de tots amb unes acusacions molt, molt, molt lletges.

Tot això que escric, em serveix per fer de futuròleg, i vull deixar per escrit algunes coses, a veure si l'encerto.
  • Al març hi ha un judici i no se celebrarà. I no hi haurà cap acord beneficiós per la plantilla.
  • No hi haurà cap més denúncia a Inspecció de treball.
  • No hi haurà cap intent real de fer cap mobilització.
  • Les condicions de treball no hauran millorat gens
  • D'aquí un any, o no hi haurà comitè, o serà totalment col·laboracionista (si encara se'n pot ser més)

I tot això, sense que el comitè, s'hagi deixat subornar. No cal. Bé, veurem si l'encerto.

El segon motiu, i el real, és que la setmana que ve, Covenant toquen a Barcelona, a la Sala Bikini. Covenant és el típic grup, al que hauria d'haver fet més cas, i un dia per una cosa, un dia per l'altre, mai els hi he dedicat temps. De fet, fins ara, només m'agradava una cançó, que és la única que he escoltat més de tres cops. Imagineu-vos si no els hi he fet cas, que l'últim cop que van venir a tocar, enlloc de parlar d'ells, vaig parlar dels teloners.


El nou disc, no sé com qualificar-lo, ja que l'he estat escoltat, i té el problema, que la cançó d'avui, “Last dance”, és tan bona i tan brillant, que enlluerna de tal manera, que no deixa veure les altres cançons. La veritat, és que “Last Dance”, és una cançó perfecta. És bona bona bona.

Que jo sàpiga no han fet vídeo clip, i per tant, l'he hagut de fer jo. L'he fet, una mica com sempre els he fet. He agafat alguns vídeos casolans del grup en directe, i li he afegit alguns vídeos de noies ballant (en aquest dies tan desagradables que he passat, m'ha anat molt bé veure noies ballant. M'ha ajudat a no pensar massa) Els crèdits del vídeo són es següents (i per ordre d'aparició):

1 - Unes ballarines folklòriques filipines (crec que són filipines)

2 - Covenant a Paris

3 - La Mary, una noia nord americana que es dedica a penjar vídeos d'ella ballant Industrial dance.

4 - Covenant a Berlin

5 - Les Cheersleaders del Barça

6 - Covenant a Diusburg

7 - La Mary un altre cop, aquest cop, ballant a Las Vegas

8 - Covenant a Oberhausen

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2013
CD: Leaving Babylon


CD-Senzill: Last dance