dilluns, 11 de gener del 2016

DAVID BOWIE - Let's dance


11/01/2016:


Avui ha mort en David Bowie. Un personatge molt important dins de la cultura Pop, amb molt alt grau d'admiració entre moltes generacions. Quan encara hi havien tribus urbanes, recordo que ell era l'únic, o gaire bé, que era acceptat per tota classe de tribus. No sé ben bé perquè, però s'havia guanyat el respecte de tothom. Personalment, crec que estava sobrevalorat i que era una cas clar d'allò que diuen que es millor caure en gràcia que ser graciós.

Tots els grups que jo tenia com a tòtem del meu món, tenien en David Bowie, el seu tòtem. Jo he intentat explorar el món d'en Bowie, per tal de deixar-me seduir per ell, però la veritat, és que no ha aconseguit seduir-me del tot.

Tot i això, és evident que té un bon grapat de cançons que em tenen el cor robat, bé, potser no tantes, però si algunes. Per exemple, la que poso avui, sí que és una d'aquelles cançons imprescindible en la meva existència. N'hi han més que aquesta, i alguna més, potser 10 cançons, són les que configuren el meu món bowienià.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Que descansi en pau, i des d'aquí, el meu homenatge i reconeixement.

ANY: 1983
Àlbum: Let's dance


Senzill: Let's dance