dissabte, 28 d’agost del 2010

VNV NATION - Sentinel

28/08/2010:


Avui seré breu. El proper divendres, 3 de setembre, toquen a Barcelona, concretament a la Sala Bikini, els VNV Nation, després d’anular el seu concert de la primavera passada. De VNV Nation ja he dit tot el que tenia que dir en anteriors escrits, i sincerament recomano molt els seus concerts, i de fet, en aquest, sinó passa re, jo hi aniré.

Penjo una cançó del seu últim CD, en un vídeo en directe que algú ha tingut la paciència de fer-lo, amb una molt bona qualitat d’imatge, tot s’ha de dir. L’àudio no és en directe. Si algú vol saber més d’aquest grup, doncs que busqui per la xarxa, que hi han moltes coses, o que faci servir l’enllaç que poso sempre de “Més cançons i més informació”.

Com a divertiment, i aprofitant que aniré al concert, faré el que seria el llistat de cançons que m’agradaria que toquessin.

- Fearless
- Homeward
- Carry you
- Darkangel
- The farthest star
- Tomorrow never comes
- Testament
- Epicentre
- Entropy
- Sentinel
- Chrome
- Nemesis

Com cançó instrumental, em quedo amb “Lightwave”, (ja que “Electronaut” ja la vaig sentir al altre concert)
I com cançó “sensible” amb quedo amb “In my hands”.

En aquests dos apartats, he agut de fer grans sacrificis. Probablement, no em lliuraré de “Perpetual” que és una cançó que no m’acaba d’agradar. A veure quantes n’encerto.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2009
CD: Of faith, power and glory



dilluns, 23 d’agost del 2010

LITTLE BOOTS - Symmetry

22/08/2010:
Demà dilluns començo a treballar un altre cop, desprès de tres setmanes de merescudes i curtes (eternament curtes) vacances, que excepte una molt mala notícia, les puc qualificar d’excel·lents, ja que he aconseguit una complicitat i una relació amb les meves filles, que fins ara no n’havia gaudit. L’objectiu era aconseguir una relació més estreta, i millorar algunes coses que considerava que no eren del tot bones, i demostrar-les que són capaces de fer coses que pensaven que no eren capaces de fer. Tot això, a més, ho havíem de fer, divertint-nos. Doncs la veritat és que la cosa ha anat molt bé.

Per una banda, calia superar la por a estar soles, i ahir i avui, les he pogut deixar a casa soles, per anar a comprar el pa. També era important que la petita aprengués a “nedar”. Ho ha aconseguit, però jo no hi he intervingut. El que creia més difícil, era que mengessin més varietat d’aliments i que es traguessin algunes manies. Fet. I el més important. Les dues, tenien que aprendre a anar en bicicleta. Aconseguit. La cosa a anat tant bé, que avui, que era el nostre “últim” dia junts, m’han preparat un sopar sorpresa i m’han fet un dibuix. Estic eufòric.

És evident que la meva nova incorporació a la feina, no és gens oportuna, i que no em ve gens de gust tornar a treballar, just ara que havia aconseguit aquest resultats amb les meves filles, però, no puc evitar-ho, i tindré que trencar aquesta rutina fantàstica que duia fins ara, per tornar a la monotonia de sempre. És per això, que avui penjo una cançó només perquè em ve de gust, ja que fins ara he fet el que em venia de gust, i ara ja no ho podré fer, doncs faig una ultima cosa, perquè sé, perquè em ve de gust.

La cançó d’avui és de Little Boots (us imagineu un grup que es digues botetes? No ens el prendríem seriosament) i és una promesa (potser ara ja és alguna cosa més) del tecno amb un disc de debut molt bo, o si més no, les cançons que he sentit, totes estan molt bé. La cançó que penjo és Symmetry, un duet que va fer amb en Phil Oakey, el líder de The Human League (tothom en peus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ) i que des del meu punt de vista és una cançó perfecte. Aquesta cançó, me la va recomanar, en Tannu Tuva (gràcies) El vídeo, malauradament, l’he hagut de fer jo. Ho sento. No ho sé fer millor.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2009
Àlbum: Hands




diumenge, 22 d’agost del 2010

LITTLE BOOTS

Nacionalitat: Anglaterra.

ANY: 2009
Àlbum: Hands


01 - New in Town (3:19)
02 - Earthquake (4:04)
03 - Stuck on Repeat (3:22)
04 – Click (3:16)
05 – Remedy (3:19)
06 – Meddle (3:16)
07 – Ghost (3:03)
08 – Mathematics (3:26)
09 – Symmetry (with Philip Oakey) (4:30)
10 - Tune into My Heart (3:42)
11 - Hearts Collide (3:45)
12 - No Brakes (3:58)
Hands (Cançó “amagada")