diumenge, 3 de gener del 2016

SOLAR FAKE – Observer


03/01/2016:


Fa temps que tinc el blog abandonat, i la veritat és que no tinc cap excusa. Simplement, em fa mandra posar-me davant de l'ordinador per fer qualsevol cosa. No només tinc el blog abandonat, també el Facebooc i qualsevol de les coses que tenia costum de fer a l'ordinador.

El sí he fet, i ho he fet per primer cop en me vida, ha estat fer el llistat de les millors 10 cançons publicades durant l'any 2015. De fet, la meva primera intenció, era la de atorgar el premi NTNE a la millor cançó. La cosa se'm va començar a fer complicada a l'hora de descartar cançons, i vaig decidir fer un llistat amb les 10 millors cançons de l'any 2015. Finalment, escollir-ne només 10, també m'ha estat una tasca impossible, i amb tot el meu esforç i fins i tot dolor, he aconseguit fer el llistat de les 30 millors cançons de l'any 2015.

Les 30 cançons que han estat guardonades amb els prestigiosos premis NTNE, com les millors cançons de l'any 2015. les podeu veure aquí. L'ordre de les cançons, res té a veure amb cap ordre de qualitat, ni cap preferència. L'ordre establert a la llista de reproducció, ha estat decidit per l'atzar, amb algun retoc meu, per fer que el seguiment de les 30 cançons sigui més fàcil.

De les 30, només una, no l'he trobat en condicions acceptables al YOUTUBE, i per tant, he fet jo el vídeo. La cançó és “Observer” de Solar Fake, Aixó no vol dir que tingui cap tipus d'honor especial o que hagi de destacar per sobre de les altres. Simplement penjo aquesta en representació de les altres 30, per ser, ja que he hagut de fer-li un video per poder-la afegir a la llista de reproducció.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu i molt bon any nou!!

ANY: 2015
CD: Another manic episode