divendres, 18 de desembre del 2009

DURAN DURAN - My own way

17/12/2009:

Demà al Parlament de Catalunya, es farà un debat sobre que s'ha de fer amb les “corridas de toros”. Per la meva banda, la cosa la tinc clara. Tal com són avui, aquesta “fiesta” s'ha d'abolir, ja que és un cant a la tortura, a la crueltat i al sadisme, on tothom va a gaudir menys un, que sembla que és l'únic que té clar de que va tot allò. La cosa va de vida o mort. Per mi els conceptes “sadisme”, “fiesta” o “Vida o Mort” són del tot incompatibles, i per tant, aquest espectacle cruel (i això ningú ho pot negar) s'ha d'abolir.

Les “corridas de toros” són un espectacle de mort i sang, que no té re a veure amb una societat moderna, que precisament, ha de lluitar a mort, per fer desaparèixer la crueltat, el sadisme i l'enaltiment de la violència.

És cert que les “corridas de toros” tenen un cantó artístic i estètic molt potents, amb la peculiaritat que fomenta i glorifica la valentia intel·ligent, però paga un preu molt alt. Per tant, i mentres no canviïn radicalment, espero que les prohibeixin. Però em fa l'efecte que els nostres polítics, un cop més, demostraran que no són tan valents com els toreros.

Clar que si les “corridas de toros” són com ens les mostra Duran Duran en el vídeo que penjo, aleshores, m'hi apunto rapit, ja que això si que és una festa. Penjo la cançó en tres versions. La primera, és el vídeo clip oficial. La segona el la “night version” que algú s'ha currat el vídeo, i que és la versió que recomano, i MOLT. I per acabar penjo un directe de l'època, només per fans.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1981

My Own Way


My Own Way (Live 1981)

Més informació i més cançons

dimecres, 16 de desembre del 2009

AND ONE - Sometimes

16/12/2009:

Passen els dies, i quan te'n adones, ja tens a sobre el dia assenyalat al calendari. En aquest cas la data assenyalada és que el proper dissabte toca And One a la Sala BIKINI. Grup per mi, vital per a la meva existència. Malauradament, la crisi no em permetrà anar-hi, a més, tot i que els seus concerts estan força bé, la fórmula d'un cantant mes dos teclistes, pel meu parer, està molt passada de moda, i caldria fer uns directes més ..............directes. Això vol dir, que els seus directes són notables, però si s'esforcessin una mica més, fregarien la perfecció.

Amb aquesta visita, tinc una excusa perfecte per penjar un altre cançó d'aquest formidable grup, que mereix mes reconeixement del que té. La cançó que penjo és "Sometimes" en Vídeo Clip.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1997
CD: Nordhausen

Senzill: Sometimes

diumenge, 13 de desembre del 2009

COLDCUT - Timber

15/12/2009:

Aquests dies, s'està fent a Copenhague, una cimera sobre el canvi climàtic, suposo que amb l'intent seriós d'aturar aquest canvi, tot que encara hi hagi gent que no vulgui veure el que està passant. També s'ha de ser comprensiu amb els països en vies de desenvolupament, que reclamen el seu dret legítim a tenir el progrés econòmic que hem tingut al món occidental, ignorant del tot els desequilibris ecològics que provocàvem.

Aquestes cimeres són del tot necessàries i s'han de fer, però no n'hi ha prou amb això. Sobretot, el que cal fer, és deixar de fer certes coses, com les que ens mostren Coldcut el un dels vídeo-clips que més m'han agradat (Timber). També penjo un "directe" de l'any 2006

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

Nacionalitat: Anglaterra
Web oficial: http://coldcut.net/
http://www.myspace.com/coldcut
Web d'interès: http://en.wikipedia.org/wiki/Coldcut

ANY: 1997
Àlbum: Let Us Play


LP
Cara 1
1 - Return to Margin
2 - Atomic Moog 2000 (Post Nuclear Afterlife Lounge Mix)
3 - Noah's Toilet
Cara 2
1 - More Beats + Pieces (Daddy Rips It Up Mix)
2 - Rubaiyat
3 - Pan Opticon
Cara 3
1 - Music 4 No Musicians
2 - Space Journey
3 - Timber
Cara 4
1 - Every Home a Prison
2 - Cloned Again
3 - I'm Wild About That Thing (The Lost Sex Tapes: Position 1)

CD
Disc 1
01 - Return to Margin
02 - Atomic Moog 2000 (Post Nuclear Afterlife Lounge Mix)
03 - More Beats + Pieces (Daddy Rips It Up Mix)
04 - Rubaiyat
05 - Pan Opticon
06 - Music 4 No Musicians
07 - Noah's Toilet
08 - Space Journey
09 - Timber
10 - Every Home a Prison
11 - Cloned Again
12 - I'm Wild About That Thing (The Lost Sex Tapes: Position 1)
Disc 2
01 – Atomic Moog 2000 (Bullet Train)
02 – Interactive toybox full of Coldcut games, toys & videos

VHS
01 - Return To Margin
02 - Atomic Moog 2000 (Post Nuclear After Life Lounge)
03 - Noah’s Toilet
04 - More Beats and Pieces (Daddy Rips It Up Mix)
05 – Rubaiyat
06 - Pan Opticon
07 - Music 4 No Musicians
08 - Space Journey
09 - Timber
10 - Every Home a Prison
11 - Cloned Again
12 - I’m Wild About That Thing (The Lost Sex Tapes: Position 1)

ANY: 1998
Senzill: Timber



ANY: 2006
Timber (Live 2006)

DEVO - Freedom of choice

13/12/2009:
Avui a moltes poblacions catalanes s'ha celebrat una consulta popular no vinculant, sobre la voluntat de les persones que viuen i treballen a Catalunya (dels catalans i catalanes) sobre la independència de Catalunya. Jo no he pogut votar, ja que a Blanes, encara no s'ha fet aquesta consulta, però quan ho pugui fer, serà un SÍ, alt i clar. Vull la independència de Catalunya.

Però aquest acte de democràcia suprema (no hi ha re més democràtic que preguntar a la ciutadania) han provocat les ires i les pors de tots aquells que tenen por de la llibertat, sobretot de la llibertat dels seus oprimits. Mai s'ha de tenir por de la llibertat d'escollir. Avui es per la independència i supervivència d'un poble, però la llibertat d'escollir ha d'existir sempre, tal com diuen Devo, en el tema que presento avui.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1980
LP: Freedom of Choice