diumenge, 23 de juny del 2013

DEPECHE MODE - A question of time


22/06/2013:


Aquesta setmana, ha sigut l'aniversari de la meva filla petita. Ha fet vuit anys, i ens a demanat un rellotge. Al “cole”, han apres a llegir les hores, i la veritat és que ella ho ha après força be, i força rapit, fins a punt que s'ha tornat una petita obsessió. Porta uns dies preguntant “Quant falta per les 8?” “Quin hora serà d'aquí a dues hores i quart?”, Quant temps falta per que arribi la mama?”, “Pregunta'm quin hora és?”. Finalment hem hagut de dir “P R O UUUUUUUUU”, però li hem regalat un rellotge. A veure quant temps li dura!!!



Aniversaris i rellotges, ens fan pensar en l'inexorable pas del temps, que a vegades ens apropa als nostres objectius, i altres cops fa que algunes coses, caduquin. Així, doncs, avui és qüestió de parlar del temps. Del seu constant caminar endavant i que només ens cal esperar perquè moltes coses passin o arribin. Per exemple aquesta setmana també a fet 25 anys que es va enregistrar un concert de Depeche Mode, que es va publicar sota el nom de “101”



Tot em porta a la cançó “A question of time” del disc “Black celebration”, disc amb el que me'n vaig adonar, que Depeche Mode havien deixat de ser un grup per uns escollits, i havien passat a ser un grup de masses. De fet, ja vaig patir algun intent d'alliçonar-me sobre lo bons que eren Depeche Mode, tot i que no va ser massa greu, i fins al “Violator” la cosa era suportable.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

Què en gaudiu.



ANY: 1986

CD: Black celebration


Maxi-Single: A question of time