dissabte, 6 de març del 2010

DANCE MAN - Afro Gunso

06/03/2010:


Avui és l'aniversari de la meva filla gran que fa 8 anys. Com l'any passat per aquestes dates, amb motiu de l'aniversari de la meva filla, penjo una cançó que conec gràcies a ella. L'any passat va ser un ending (les cançons amb les que acaben els capítols de les sèries es diuen així) de l'Inuyasha. Aquest any, torna a ser un ending, però del Keroro. Una cançó, que des del meu punt de vista, és brutal.

No he pogut esbrinar massa cosa de l'autor i interpret de la cançó, però pel que he pogut veure, m'ha agradat. Sembla que és tot un personatge.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2004
Àlbum: Respects Keroro Gunso


Senzill: Afro Gunso



Més cançons i més informació

DANCE MAN

Nacionalitat: Japó.
Web oficial:http://danceman.co.jp/index2.html
Webs d'interès:http://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_Fujisawa

ANY:
2004
Àlbum:
Respects Keroro Gunso


Afro Gunso

Senzill: Afro Gunso


dimarts, 2 de març del 2010

NITZER EBB - Murderous

03/03/2010:
Avui és el meu aniversari, i la meva dona m'ha fet un regal sorpresa, que no me'l mereixo. La meva dona ha mogut cel i terra per regalar-me això:


I quan dic que ha mogut cel i terra es que ho ha fet. Abans de fer-me aquest regal, estic segur que no sabia com s'escrivia Nitzer Ebb. Ha mogut a un amic fent-lo anar a Girona, a veure si allà es podia comprar l'entrada. Va mobilitzar al seu germà, i a uns amics de Barcelona, que passen el cap de setmana a Blanes.

El regal no me'l mereixo, però a la meva dona, tampoc. Mai li podré pagar aquest detall que ha tingut amb mi. Així doncs, gràcies a la meva dona, podré tornar a veure, els meus estimats Nitzer Ebb. Podré veure alguna cosa semblant, al vídeo que penjo, amb una de les seves cançons més emblemàtiques.

Quants cops hauré ballat com un descosit aquesta cançó, "Murderous" al Verdi o al KGB, o al Atonium o al Compliche de L'Hospitalet? i serà la 5na en directe.

Sé que el millor grup del món no existeix, però si hagués de dir-ne un, seria aquest. Ja sabeu. El dia 12 de març a la Sala Apolo.

Moltes Gràcies A.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1986
Senzill i Maxi: Murderous


ANY: 1987
Àlbum: That Total Age


Murderous (Vídeo clip oficial)

ANY: 2006
Murderous (Live – Hamburg 2006)


Més cançons i més informació