dissabte, 22 de maig del 2010

SPUNKY - A Paris

22/05/2010:


El passat cap de setmana, el Barça va tornar a guanyar la lliga. El segon any d’en Pep Guardiola d’entrenador, i la segona lliga consecutiva, i tot desprès de l’èxit brutal de la passada temporada on el Barça, ho va guanyar tot, inclosa una pallissa formidable i humiliant, a un R. Madrid prepotent i amb una falta de respecte imperdonable amb la trajectòria immillorable d’un Barça ple de jugadors fets a casa dirigits per uns entrenadors fets a casa.

Però els èxits del Barça de futbol, molts cops amaga els èxits d’un altre secció del club que és més que un club. El Barça de Basket, també fa dos anys que està duent una trajectòria esportiva imparable, sense guanyar-ho tot però quasi bé. Incloses continues pallisses humiliants a l’equip de basket del R. Madrid. Fa quinze dies (ja fa quinze dies!) el Barça de basket, va guanyar la final four de l’eurolliga, o dit d’un altre manera, i que a mi, m’agrada molt més, el Barça de basket es va proclamar campió d’Europa, d’una forma incontestable. I aquests èxits esportius de la secció de basket, tenen molts punts de semblança amb la filosofia que segueix la secció de futbol. Jugadors de casa amb entrenadors de casa i amb jugadors estrangers amb un esperit guanyador i de compromís amb aquest club, que és més que un club, i que encara que tots sabem perquè, sembla que ningú s’atreveix a dir-ho en veu alta.

El Barça de basket es va proclamar campió d’Europa, a Paris, ciutat on la secció de futbol, no fa masses anys, també es va proclamar campiona d’Europa. En Homenatge a la secció de basket, que “pateix” l’èxit de la secció de futbol, he fet aquest vídeo de la cançó “A Paris” de Spunky.

Spunky és un músic de Madrid que està força vinculat amb Fangoria, però que pel meu gust, està un grau per sobre, i concretament, l’àlbum que inclou la cançó “A Paris” és un dics sensacional, amb un grapat de esplèndides cançons, cada una d’elles amb personalitat pròpia, tocant molts estils diferents, tots dins de l’electrònica. Un dics molt recomanable.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2003
Maxi: Kommunikation

A Paris (Vídeo clip no oficial - per ntne)

Més cançons i més informació.

dimecres, 19 de maig del 2010

SPUNKY

Nacionalitat: Espanya.
Web oficial: http://www.myspace.com/rafaspunky
Webs d'interès:

ANY: 2003
Àlbum: Kommunikation


01 - Intro
02 - Kommunikation
03 - All Night Long
04 - What A Day
05 - The m009
06 - Lovely Night
07 - I Wanna B Like U
08 - A Paris
09 - I Gotta Run
10 - I Need Love
12 - Ich Will Deine Liebe Nicht
13 – Seconds
14 - Nothing
15 - You Can Dance