dissabte, 9 de març del 2013

DONNA SUMMER - She works hard for the money

08/03/2013

El 8 de març es el dia dedicat a la dona treballadora, i jo soc dels que penso que dedicar una dia a la dona treballadora, i no acompanyar-ho amb altres coses, es fer una acte davant de la galeria i deixar la nostra consciencia tranquil·la. Altres anys, he manifestat amb ironia el fet de dedicar un dia a la dona treballadora, però aquest any, deixaré la ironia de banda.

La dona, dins de mon laboral, pateix encara avui, una forta discriminació. De entrada, les estadístiques ens diuen que una dona té una salari més petit que un home per fer la mateixa feina. Però la cosa no només es queda en el salari, tot i que avui, em quedaré aquí, i deixaré per altres anys, les mil i una discriminacions que pateix la dona, i que en la majoria dels casos, ni tant sols en són conscients, ni les mateixes dones, fins el punt, que molts cops, són les persones que mostren les actituds més masclistes.

La cançó d'avui, es “she works hard for the money”, de la Donna Summer. Una cançó magnífica, amb un vídeo molt adient per la ocasió. Resulta curiós, que el vídeo té 30 anys, i es ben actual, potser fins i tot, la situació actual a empitjorat una mica més. Així doncs, reclamo una legislació que iguali els salaris de dones i homes.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu

ANY: 1983
Àlbum: She works hard for the money

Senzill: She works hard for the money


Més cançons i més informació.