dissabte, 31 de març del 2012

FASHION - Move on

31/03/2012:


Volia parlar de la vaga general de l'altre dia, però se m'ha passat l'arros, i he fet tard. Per la ocasió havia preparat un escrit, que a última hora he decidit deixar per a la propera vaga general (perquè suposo que hi haurà un altre vaga general)

Només dir que he donat suport a la vaga, he fet vaga i penso que s'ha d'anar més enllà i seguir les mobilitzacions, i sobretot despertar al poble que està . . . . bé, prefereixo callar.

Així dons, avui penjo una cançó que es diu “move on” en una clara al·lusió per dir a la gent que s'ha de moure. Que si es queda quieta, faran amb nosaltres el que voldran. La cançó, no és precisament reivindicativa (bé, tampoc he analitzat la lletra ni la he mirada, però em fa la sensació que de temes socials no en parla) però és boníssima.

La cançó és d'un grup de finals dels 70 i principis dels 80 que va treure tres discos. El primer no l'he sentit, però els dos últims sí, i eren espectaculars. Simplement molt bons. El segon, “Fabrique” al que pertany “Move on” encara l'escolto i encara em motiva. El tercer, fa temps que no l'escolto, però el recordo com igual de bo, o potser millor. Veien coses de Fashion per la xarxa, penso que eren millors musics del que es pot pensar en una primera impressió i el mercat (el monstre del mercat) no els va tractar com crec que es mereixien.

És per això, suposo, que el que he trobat per penjar, no se sent ni es veu massa bé, però en fi, és el que hi ha.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer a les fosques i amb el so a tota canya, i amb ganes de moure's, tant ballant com en les reivindicacions socials.


ANY: 1982
Àlbum: Fabrique


















Maxisingle: Move on



















FASHION


Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial:

ANY: 1982
Àlbum: Fabrique


















01 – Move on
02 - Love shadow
03 - Streetplayer – Mechanik
04 – Dressed to kill
05 - You only left your Picture
06 - Something in your picture
07 - It's alright
08 – Whitestuff (Short cut)
09 - Do you wanna make love?
10 – Slow blue
 
Maxisingle: Move on


















01 - Move on (Audio extra)
02 – Mutant dance move