dijous, 1 de gener del 2015

MARK RONSON – Uptown funk (feat. Bruno Mars)


01/01/2015:


Avui hem començat un nou any, i això sempre hauria de procurar-se fer de molt bon rotllo, en companyia de les teves persones estimades, d'un beuratge que animi ( en el meu cas un Moskovskaya amb tònica) i alguna cançó que fomenti una diversió superficial però que al mateix temps, tingui prou qualitat com per ser escoltada amb tota la complicitat que calgui. Aquest any, aposto per Uptown Funk de Mark Ronson, un music/productor, que és reclamat arreu, entre d'altres, per DURAN DURAN. La cançó està interpretada per en BRUNO MARS, compositor, music cantant i ballarí, que sembla que converteix en or tot el que toca, i que personalment s'età guanyant la meva admiració i penso que està cridat a ser el successor d'en MICHAEL JACKSON.

Bé, només em resta desitjar bon any a tothom.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 2014
CD Single: Uptown funk


ANY: 2015
Àlbum: Uptown special


BRUNO MARS

ESPERANT EL SEU MOMENT

diumenge, 28 de desembre del 2014

SAPO – Mandarines


28/12/2014:


Sembla mentida, però finalment sembla que el rock cantat en català va fen forat arreu. I la proba d'això és que per primer cop, una cançó catalana cantada en català ha estat escollida per acompanyar l'spot publicitari d'una nova “eau de cologne”. Concretament és la nova “eau” que han batejat com “Tdangeryne” i que constantment estem veien per la tele.


La cançó és de SAPO i es titula “Mandarines”. La veritat és que no s'han matat massa en trobar una relació entre el títol de la cançó i el nom de la nova “eau”. Lo sorprenent és el fet que hagin escollit una cançó es català per fer una campanya a nivell mundial per les dates nadalenques d'aquest any. Ja que algú s'atrevit a fer-hi, crec que és de justícia fer-ne menció.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2002
CD: Vatua