dimarts, 18 de març del 2014

MIKE OLDFIELD - Five miles out


16/03/2014:


Fa una mica més d'una setmana que va desaparèixer misteriosament un avió de passatgers, que sortia de Kuala Lumpur (Malàisia) i que tenia Beijing (Xina) com a destí. Concretament era un Boeing 777, amb 239 persones. Desprès d'una setmana buscant i buscant, encara no se sap que ha passat i el misteri es va fent gran. Un avió d'aquestes característiques, amb tota la última tecnologia incorporada, d'unes línies aerees d'un país potent i prosper, amb destinació a la capital de la gegantina Xina, sembla mentida que hagi desaparegut així com així.

Ara sembla que el pilot de l'avió, va segrestar-lo però no se sap exactament amb quin objectiu. El copilot també sembla que té “motius” per fer una cosa així, i a última hora, es veu que han descobert que viatjaven dos iranians amb passaports falsos. Tot i aquestes teories d'última hora, hi ha un altre teoria sobre el fet que podria ser que l'avio fos abatut. Malauradament, no és una cosa tant estranya, ja que de tant en tant passa. Veurem aquest misteri com acaba, i com es resolt.

Amb el màxim respecte per les persones que han patit o estan patint aquest misteri, aprofito per posar “Five Miles Out” de Mike Oldfield, per mi una obra mestres que no va ser entesa pels propis fans de Mike Oldfield quan va ser publicada, Deien que era massa comercial. És un cançó i un vídeo amb clares reminiscències aerees. Llàstima que el so de vídeo no sigui prou bo.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu!!

ANY: 1982
Àlbum: Five miles out




MIKE OLDFIELD


Nacionalitat: Anglaterra
Webs d'interès:


ANY: 1982
Àlbum: Five miles out


Cara A
01 - Taurus II

Cara B
01 - Family Man
02 - Orabidoo
03 - Mount Teide