dimarts, 4 d’agost del 2009

DEPECHE MODE - Enjoy the silence

04/08/2009:

Un cop més, Depeche Mode són notícia per la suspensió d’alguns dels concerts de la seva gira mundial. Aquest cop els damnificats són els brasilers que s’han quedat sense cap concert al Brasil. El motiu és que després de reorganitzar la seva agenda, a rel, suposo que de les suspensions que han fet dels seus concerts per Europa, finalment deu haver quedat tot tan apretat, que s’han vist forçats a suspendre part de la seva gira. Sap greu per la gent del Brasil que no podran gaudir de la música de Depeche Mode, però sí podran gaudir del seu silenci. Gaudir del silenci? No sé que ho fa, que darrerament, Depeche Mode fa aflorar en mi un sarcasme que no m’és gens propi. M’ho hauré de fer mirar.

Bé doncs ja tenim excusa per penjar un altre cançó d’aquest grup, i a més ja l’hem escollit. Que més volem?

La cançó és "Enjoy the Silence". Per mi una de les millors de la seva historia. És una d’aquelles cançons, que a en Martin L. Gore se li ha de posar la pell de gallina, quan escolta en els concerts de Depeche Mode, a tanta gent cantant aquesta cançó. Per mi, una cançó vital per la existència digne de la vida humana sobre La Terra.

Penjo la versió oficial amb el vídeo clip oficial, i una versió que no sé ben bé quin remix és, però em recorda massa un remix oficial i per tant li dono certa credibilitat. (a la xarxa s’ha d’anar en compte, no et colin una feina amateur per una versió oficial) A més les imatges del vídeo tenen cert interès (Atenció a les samarretes blanques que porten. Tota una declaració de principis i creències.

Que en gaudiu.
Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.