dijous, 27 d’agost del 2009

AUTOKRATZ - Always more

27/08/2009:
Aquest estiu, gràcies a la Cuchara Sónica, he conegut a un grup que promet molt. És un duet de tecno-retro-anys-80 (si més no el que he sentit d’ells) però amb una mica més de contundència.

El motiu per parlar d’ells, és que porto tot l’estiu escoltant el seu nou senzill, que és el que presento avui. No puc dir re més d’aquesta nova troballa, ja que no en sé gaire cosa. Des d’ara mateix, són en el meu llistat de prioritats.

Sobre el vídeo-clip que penjo avui, destacar dues coses. La primera és que podem veure un MS20, i això a alguns ens pot fer treure alguna llàgrima. I la segona cosa a destacar, és lo suggeridor i la capacitat hipnòtica que pot tenir un suau moviment d’uns malucs femenins.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial: http://www.autokratz.com/
Webs d'interès:

ANY: 2009
Àlbum: Animal




















01 - Always More
02 - Stay The Same
03 - The Idiots Are Winning
04 - Speak In Silence
05 - Can't Stand Without
06 - What You Want, What You Got?
07 - Can't Get Enough
08 - Gone Gone Gone
09 - Past Your Heart
10 - Human Highway
11 - Last Show




















01 – Always More 4:15
02 – Always More (Yuksek Remix) 4:31
03 – Swastika Eyes 4:06
04 – Always More (Goshi goshi Mix) 6:19
05 – Always More (Shadow Dancer “Arcade“ Remix) 4:13
06 – Always More (His Majesty Andre Sometimes Rosse Remix) 4:00

diumenge, 23 d’agost del 2009

DEPECHE MODE - Master & servant

23/08/2009
Un cop més btretze (gràcies) es fa ressò de la cancel·lació de mes concerts de Depeche Mode, i la cosa comença a ser massa habitual. Si seguim aquest ritme, i penjant una cançó cada cop que cancel·len un concert, hauré penjat tot el seu repertori abans que acabin aquesta accidentada gira que estan fent.

Aquest cop, el motiu de la cancel·lació torna a ser la veu d’en Dave Gahan i el lloc que ha estat víctima d’aquest infortuni, San Francisco.

San Francisco és famosa per moltes coses: els terratrèmols, les pendents dels seus carrers que van donar nom a una sèrie de televisió amb el nas més famós de Hollywood, en Karl Malden, no sigueu malpensants, i un jove Michael Douglas, que anys més tard tornaria a tenir èxit a San Francisco amb Instint bàsic, on podíem veure un altre dels mites d’aquesta ciutat, tret dels seus tramvies, que és la proliferació de diferents pràctiques sexuals.

Un dels cops que Depeche Mode ha parlat d’això, va ser a Master and Servant, on ens diuen que les relacions humanes, tant al llit com a la vida (és igual) sempre, i en diferents intensitats, hi ha un dominant i un dominat.

Bé. Us deixo el vídeo-clip d’aquesta magnífica cançó.

Que en gaudiu.
Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.

ANY: 1984
Àlbum: Some Great Reward