dimecres, 17 de març del 2010

EL AVIADOR DRO - Otro mundo mejor

17/03/2010:


l'Aviador Dro va cumplir l'any passat 30 anys d'historia i ho estan celebrant per una banda, amb un nou disc, amb cançons noves i amb noves mescles de cançons no tant noves. I per un altre banda amb concerts. Aquest divendres toca a Barcelona i es prou motiu per recordar a aquesta fantàstica formació, molt més seriosa del que pot semblar. Malauradament, no disposo de molt temps, i per tant penjo un clip d'una de les noves cançons del seu nou dics sense mes explicacions.

M'agradaria molt anar al concert, però no podré anar-hi.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2009
Àlbum: Yo, Cyborg


ANY: 2009
Senzill: Otro Mundo Mejor (Vídeo clip)



Més cançons i més informació

diumenge, 14 de març del 2010

NITZER EBB - Kick it (Live)

13/03/2010:

Quan uns han estat el millor grup del món, poden passar anys que continuen sent els millors del món, i de la historia. I és que estic eufòric després de la demostració de poder que va fer ahir Nitzer Ebb en el seu concert a Barcelona.

Tot i que els seu últim disc és brutal, anava amb poques espectatives, ja que el concert de fa 5 anys, ja no va ser el mateix que altres cops. A més, em feia molt respecte el local, ja que recordo que tremolava el terra, quan la gent es posava a ballar (Ara ja no)

Però vaig topar de front amb un tren imparable, que passats els anys, continua en forma i amb potència. Pel YouTube, havia vist uns Nitzer Ebb que deixaven veure que els anys havien passat, i l'energia es perdia. M'equivocava. Vaig ballar com un boig, quasi tots els temes que van tocar durant l'estona llarga que van estar sobre l'escenari, entregant-se amb entusiasme i força.

I dic quasi tots els temes, perquè van començar amb "Promises", i va sonar una mica estranya. Com fluixa, i vaig pensar que la cosa no aniria bé. Però van seguir amb "Let you body learn" que és un "aixeca- morts" i a partir d'aquest moment, tot va sonar com havia de sonar, i tothom es va a posar a ballar fins a la fi del concert.

Be, fins a la fi no, ja que va haver-hi, per mi una sorpresa important, ja que van tocar "I'm undone",una cançó del seu ultim disc, que no em pensava que tocarien, i que és una semi balada .............preciosa.

En definitiva, m'ho vaig passar molt bé, com feia en els seus concerts de fa 15 anys abans.

Van faltar temes, com "Ascend", "Fun to be Had", o "Kick it", però és clar, amb 6 discos, ja no hi ha temps per tot.

Precisament penjo un directe televisiu, de "Kick it", del seu disc Big Hit, que molts diuen que és un disc molt dolent, i que jo el trobo, tant bo com qualsevol altre dels, per mi, i avui que estic un pel eufòric, el millor grup de tota la historia. Molt diferent del que vaig veure ahir, però igual de bo.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1995
Àlbum: Big Hit


Senzill i Maxi: Kick it


Kick it (Live TV)




Més cançons i més informació

RECOIL - Stalker

13/03/2010:

Ahir vaig anar al concert de Recoil, i la veritat és que estic una mica enfadat amb l'Alan Wilder. Potser de manera injusta, però el cert, és que estic decebut, ja que lo d’ahir no és pot qualificar de concert. Si voleu, és podria dir una performance, però no un concert. Tal com es pot veure a la foto que il·lustra aquest text, el “concert” va consistir en dos senyors mirant les pantalles de tres ordinadors portàtils (i que ningú em vulgui fer creure que feien alguna cosa més, que no m’ho crec) mentre es veia un àudio visual amb música de Recoil, ignorant del tot ( i vull dir del tot del tot) al públic que hi assistia.

És cert que la majoria anàvem per Nitzer Ebb, però sincerament, em feia molta il·lusió veure un concert de Recoil. Si la meva prioritat hagués estat Recoil, m’hagués sentit estafat.

Però també hi van haver coses positives. La primera és que vàrem sentir (que no veure) a la Rosa Torrás, contant fins a 8 en català. Si l’Alan Wilder hagués tingut una mica més d’empatia amb el públic, estic segur que el moment en que es va sentir la veu de la Rosa, hagués estat especial (que s’ho mereixia) enlloc de passar inadvertit completament. La fredor entre el públic i l’escenari, era absoluta.

L’altre moment especial va ser quan en Douglas McCarthy (el cantant de Nitzer Ebb) va sortir a interpretar dues versions de les dues cançons amb les que ha col·laborat amb Recoil, perquè això si, musicalment, el “concert” va ser molt bo. La música que vàrem sentir era molt bona, amb noves versions d’alguns dels temes de Recoil, amb moments veritablement brillants, però ni era el lloc, ni era la forma.

Aprofito per penjar, una de les dues cançons en les que han col·laborat en Douglas McCarthy i Recoil. “Stalker”

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1997
Àlbum: Unsound Methods

ANY: 1998
Maxi: Stalker



Recoil - Stalker


Més cançons i més informació

CLIENT

Nacionalitat: Angalterra.
Web oficial: http://www.client-online.eu/
http://www.myspace.com/client
Webs d'interès:

ANY: 2003
CD: Client

01 - Client
02 - Rock 'n' Roll Machine
03 - Price Of Love
04 - Happy
05 - Diary Of An 18 Year Old Boy
06 - Civilian

08 - Sugar Candy Kisses
09 - Pills
10 - Leipzig 11 - Love All Night

Senzill: Here and now

01 - Here and now(Radio Mix)
02 - Military Sex
03 - Can't See Me Now
04 - Here And Now (Cicada Mix)
05 - Here And Now (Moonbootica Remix)

GARY NUMAN

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial: http://www.garynuman.co.uk/
Webs d'interès: http://ca.wikipedia.org/wiki/Gary_Numan


ANY: 1979
ÀLBUM: The pleasure principle
01 - Airplane
02 - Metal
03 - Complex
04 - Films
05 - M.E.
06 - Tracks
07 - Observer
08 - Conversation
09 - Cars
10
- Engineers
Senzill : Cars

A: Cars
B: Asylum

ANY: 2004
CD/DVD: Hope bleeds


01 - Hybrid
02 - Pure
03 - Films
04 - Rip
05 - Metal
06 - The Aircrash Bureau
07 – Dark
08 – Crazier
09 – Jagged
10 - My Jesus
11 - Down In The Park
12 – Complex
13 – Bleed
14 - I Can't Breathe
15 - A Prayer For The Unborn
16 - My Breathing
17 – Ancients
18 – Absolution
19 - My Shadow In Vain
20 - Are "Friends" Electric?