diumenge, 26 d’octubre del 2014

AFRIKA BAMBAATAA – Just get up and dance


26/10/2014:


Estem a una setmana de Tots sants, i encara no he parlat de quina ha estat la cançó de l'estiu a casa meva. Evidentment, és la cançó que dona títol a aquest escrit. Basicament, podria dir el que dic cada any, en el 2013, o en el 2012.



La novetat d'aquest any, es que han passat dues coses noves. La primera és que les meves han decidit canviar la lletra de la tonada d'aquesta cançó, i en lloc de cantar “jasge'ap and dens”, elles cantaven, “i em tiro un pet”. Humor escatològic de la canalla!!!!!!



La segona novetat, és que si bé, aquesta cançó, ha guanyat clarament sobre les altres, aquest anys tenim pòdium. Un pòdium que per mi és sorprenent. Amb el diploma “olímpic”, tenim aquesta cançó. No me'n vaig adonar que els hi feia gràcia, fins al final de l'estiu, però finalment, van demostrar cert interes per aquest tema. La medalla de bronze va ser per aquesta altre. Sabia que aquesta triomfaria. Però la gran sorpresa per mi, ha estat la medalla de plata. I si no hagués estat pel tema “escatològic” que he comentat abans, potser hagués estat aquesta la cançó de l'estiu. Una sorpresa per mi, i una sorpresa molt agradable.



Referent a la cançó guanyadora, que puc dir? Que és una cançó molt efectiva, molt ben construïda, que té marxa, i que s'enganxa com una mala cosa.



Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

Què en gaudiu.



ANY: 1990

CD Single: Just get up and dance


ANY: 1991

Àlbum: The decade of darkness