diumenge, 1 de maig del 2016

JEAN MICHEL JARRE – Automatic (Part 2)

01/05/2016:


Putser hauria de parlar de l'1 de Maig, dia del treballador el del dia de la Mare, però . . . no. Parlaré Jean Michel Jarre, que despres de Electronica 1 (The Time machine), ara ve amb de Electronica 2 (The heart of the Noise) que surt a la venda el dia 6 de Maig. Espero molt d'aquest disc, ja que l'Electronica 1 (The Time machine) publicat a 2015, va ser molt bo. I pel que hem pogut veure al trailer, aquest segon també promet.

De l'Elctronica 1, vaig escolir-ne 3 temes per incloure-los dintre de les que vaig considerar el llistat de les 30 millors cançons de 2015, i hi havien més cançons candidates a entrar en aquest llistat. El geni francés, es va allunyar de músiques pretencioses i es va dedicar a fer música efectiva, d'aquella que et motiva a voler seguir escoltan més cançons i temes. I el segon sembla que va pel mateix camí.

Els dos treballs, són el fruit de la col·laboració d'en Jean Michel Jarre, amb altres musics, i la veritat, és que hi ha gent amb molt nom. Boys Noize, Air, Vince Clark, Little Boots, Moby, Gesaffeltein, Pete Townshend, Tangerine Dream, Laurie Anderson, a Electronica 1, i Pet Shop Boys, Primal Scream, Gary Numan, Peaches, The Orb, Yello, Jeff Mills, Cyndi Lauper a Electronica 2. Una bona selecció, tot i que trobo a faltar algun representant de EBM.

A més, tindrem l'oportunitat de veure'l en directe, presentant aquest treball, dins del Sònar.

D'una de les 3 cançons que vaig escollir per la meva llista de premiats, el vídeo ha estat esborrat, així que he fet jo un vídeo d'aquest tema. El vídeo te molta voluntat d'apendre per la meva part, i més que un vídeo, és una pràctica. En fi. Ha sortit com a sortit.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 2015
Àlbum: Electronica 1 (The Time Machine)