dijous, 15 de desembre del 2011

NITZER EBB - Hearts & minds (Live no oficial in Belgium 2011)

15/12/2011:

I per acabar amb aquest frenesí de publicacions ràpides en pocs dies, parlo de Nitzer Ebb, que toquen a Barcelona el proper divendres a la Sala Bikini, i no hi podré anar. No tinc paraules pel drama intern que estic vivint. El millor grup de tota la historia . . . . . . i jo seré a casa?!?!?!?!? Estic desfet. Estic fatal.

Bé com és tard i segueixo sense tenir temps, vaig per feina. Penjo un directe no oficial de “Hearts and minds”, i ho faig per dos motius. Un perquè Nitzer ebb és un d'aquells grups que posa tot el cor i tot el cap en els seus directes. I el segon perquè és un directe no oficial i és el més semblant al que es pot viure en un directe de Nitzer ebb. El vídeo se sent prou bé. La cançó, és d'aquelles que no saps com, però poc a poc, es fa infiltrant en el teu cos, i sense ser una cançó de ritme trepidant, acabes ballant com boig.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats i el so a tota canya.

ANY: 1989
CD: Belief


















MaxiCD: Hearts & minds
















ANY: 2011


dimecres, 14 de desembre del 2011

RED HOT CHILI PEPPERS - By the way (Live 2011)

14/12/2011:

Continuant amb les preses per tal de parlar dels concerts d'aquest mes de desembre a Barcelona, avui és el torn de Red Hot Chili Peppers. Un grup que no és 100% sant de la meva devoció, però que no puc més que reconèixer que tenen un molt bon grapat de cançons d'ells que m'agraden molt. De fet, la majoria dels seus senzills, els trobo simplement genials, i sense cap mena de dubte, en altres temps i en altres circumstàncies, no hagués dubtat en anar al seu concert, on presenten el seu nou disc, que tot el que he sentit d'ell, és molt bo.

Un altre dia ja parlaré amb més calma d'aquest grup de Califòrnia, que mereixen que els hi dediqui unes quantes paraules més. No són del meu estil, però són un gran grup.

Penjo “by the way” en un directe d'aquest any. Més que res perquè és de les primeres que he trobat (que sonés relativament bé) d'aquesta manera, em puc fer una idea del que serà el seu concert.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.


ANY: 2002
Àlbum: By the way



















Senzill: By the way

















ANY: 2011


RED HOT CHILI PEPPERS

Nacionalitat: Estats Units

ANY: 2002
Àlbum: By the way



















01 - By the Way
02 - Universally Speaking
03 - This Is the Place
04 – Dosed
05 - Don't Forget Me
06 - The Zephyr Song
07 - Can't Stop
08 - I Could Die for You
09 – Midnight
10 - Throw Away Your Television
11 – Cabron
12 – Tear
13 - On Mercury
14 - Minor Thing
15 - Warm Tape
16 - Venice Queen

Senzill: By the way
















01 - By the Way
02 – Time
03 - Teenager in Love
04 - Search and Destroy (live)

ANY: 2011

dimarts, 13 de desembre del 2011

RIHANNA - SOS (Live)

13/12/2011:

Un cop més, m'he de queixar de la meva falta de temps, i veig com inexorablement, el temps se'm cau a sobre. Voldria parlar de moltes coses, però és que no hi arribo. Per exemple, volia fer una entrada pels concerts que es fan a Barcelona durant aquest desembre (que n'hi han de molt interessants) i ho hauré de fer amb un ritme de publicació frenètic.

Avui toca parlar de la Rihanna. Poques coses puc dir d'aquesta cantant que . . . bé, sembla ser que és una excel·lent cantant, però la veritat és que no la conec prou com per estar-ne segur. El que puc dir d'ella, és que crec que és una noia que viu la vida, que crec que és una lluitadora i que es preciosa (molt preciosa) i que a mi, de debò, d'ella, només m'agraden dues coses. El seu físic (no sé si havia dit que és una noia preciosa) i la seva cançó “SOS”, on fa un tribut a Soft Cell de la versió que aquests van fer de “Tainted love” de la Gloria Jones. Tan bona va ser la versió, que es fan versions de la versió.

De fet, donada la meva situació de falta de temps, soc jo el que hauria de demanar “SOS”.

Bé. ho deixo aquí, i no m'allargo més. Una llàstima perquè voldria haver parlat del partit dels passat dissabte (R. Madrid 1 - Barça 3) on el Barça va humiliar en el joc al R. Madrid, cosa que sempre és d'agrair.

Penjo la versió en directe d'aquesta cançó, “SOS” ja que el motiu d'aquest escrit, és el concert d'aquesta preciositat el proper dimecres.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2007
DVD: Good girl gone bad live




















RIHANNA

Nacionalitat: Barbados

ANY: 2007
DVD: Good girl gone bad live


















01 - Pon de Replay
02 - Break It Off
03 - Let Me
04 - Rehab
05 - Breakin' Dishes
06 - Is This Love
07 - Kisses Don't Lie
08 - Scratch
09 - SOS
10 - Good Girl Gone Bad
11 - Hate That I Love You
12 - Unfaithful
13 - Sell Me Candy
14 - Don't Stop The Music
15 - Push Up On Me
16 - Shut Up and Drive
17 - Question Existing
18 - Umbrella


Tribut a SOFT CELL


Tainted love (1981) Fent tribut a Gloria Jones (1964)