diumenge, 25 d’octubre del 2015

PET SHOP BOYS – West end girls


24/10/2015:
Estem a una setmana de “Tots Sants” i encara no he parlat de la cançó de l'estiu de casa meva. Evidentment és la cançó que dona títol a l'escrit d'avui. Per qui vulgui saber com determinem a casa meva quina és la cançó de l'estiu, nomes cal mirar aquí.
La veritat és que el segon dia de posar el CD, ja vaig veure clar quina seria la cançó que les meves filles escollirien. El que demostra que allò que els castellans diuen un “temazo”, és un “temazo” encara que passin molts anys. Les meves filles, sense influències comercials que els hi dictin els que els hi ha d'agradar o no, van escollir una cançó que 30 anys enrere, va tenir molta notorietat, i per tant, a mi em queda demostrat que és un “temazo” i que les tècniques de marketing musical, res tenen a veure amb l'èxit comercial que aquesta cançó va tenir. I es que a mi, aquest tema, encara em motiva i em transmet, no sé ben bé què, però gaudeixo de la cançó, cada cop que l'escolto.

Per sort, Pet Shop Boys, van aconseguir qye aquesta cançó no fos una llosa per la seva carrera i van aconseguir altres cançons que els a permès ser un dels grups amb més èxit comercial i de crítica dels últims 30 anys, fins el punt de tenir l'etiqueta de grup innovador.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu!!

ANY: 1985
Senzill: West end girls


ANY: 1986
CD: Please