dissabte, 6 d’octubre del 2012

LITTLE BOOTS – Symmetry / New in town (live 2009)

06/10/2012:

 
L'altre dia, mentres la meva dona i jo, parlàvem sobre el concert d'And One, la meva filla ens va interrompre dient “jo vull anar al concert . . .” la meva dona i jo ens varem quedar de pedra mirant-la, esperant que digues el nom de qui volia anar al concert “. . . de Little Boots” “De Little què?” va dir la meva dona, amb cara de estar mossegant una llimona “Little Boots” vaig dir jo, amb certa xuleria, orgull i satisfacció. Era evident que li acabava de guanyar una nova batalla musical a la meva dona (tot i que a la meva dona, també li agrada Little Boots, però no ho sap i si us plau, no li digueu!) “Per què vols anar a un concert de la Little Boots?” li vaig preguntar a la meva filla. “No ho sé. M'agrada” Jo, que encara estava tot inflat davant de la meva dona, que em mirava malament, li vaig contestar a la meva filla. “Primer. La Little Boots no fa cap concert per aquí a prop. Segon. De fet només t'agrada una cançó de la Little Boots. No saps com són les altres cançons. I tercer, encara ets petita per anar de concert. La música està molt alta. Hi ha molta gent, i no veuries re. I fins que no tinguis 18 anys, no et deixaran entrar.” “doncs jo vull anar-hi” va dir amb un clar sentiment de tristor i ràbia, però que jo en aquell moment, no vaig percebre, ja que estava en un estat d'eufòria continguda que m'omplia d'arrogància i satisfacció, veien com la meva dona, rabiàva, veien com un altre cop, la meva filla gran es decantava per la meva musica enlloc de per la seva. Aquella mateixa nit, quan la meva filla ja dormia, em va arribar una notificació de la plana web de la Little Boots anunciant-me, el seu proper concert a Barcelona. Quina casualitat!!!!!Era evident que havia de parlar d'això. Així que aquí ho deixo.

Per il·lustrar aquest a bonica historia, tenia que cercar la cançó “Symmetry” en directe, que és la cançó que li agrada a la meva filla i amb la que demostra que té bon gust (ejem ejem). I també poso “New in town” ja que és una cançó que m'agrada molt, i en el vídeo, es pot veure com un pare, porta a la seva filla al concert de Little Boots, i m'ha fet sentir malament. Potser sí que hagués hagut de portar a la Queralt al concert. De fet, m'agrada que agafi a la Little Boots com model a seguir. Desprès de romiàri una estona, crec que he fet bé en no portar-la. Ja tindrà temps d'anar a un concert de . . . qui sigui.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2009
CD: Hands

CD-single: New in town

New In Town (Live Glastonbury 26 june 2009)



diumenge, 30 de setembre del 2012

UNHEILIG – Ich gehöre mir (Directe 2010)

30/09/2012:

La veritat es que abans de la manifestació de l'11 se setembre d'enguany, no m'imaginava que les coses agafarien el tarannà i la volada que estan agafant, i molt menys tot liderat per qui ho està liderant. Potser seria bo, fer una mica de memòria.

Les últimes eleccions al Parlament de Catalunya, les va guanyar CiU, sense arribar a la majoria absoluta, que portava com a gran objectiu, aconseguir un pacte fiscal amb Espanya semblant al concert econòmic que té Euskadi. L'ofeg econòmic en el que es troba la Generalitat de Catalunya, fa que aquest pacte fiscal sigui imprescindible per CiU (per altres com jo, només la independència pot salvar la situació) Per aconseguir aquest objectiu de pacte fiscal, i això ja són cal·libracions meves, la Generalitat de Catalunya, fa un pla de pressió al Gobierno de España, per tal de tenir una posició de força en les negociacions. Així doncs prepara la reunió amb el president espanyol, pocs dies desprès de la diada nacional catalana, sabent que hi ha convocada per aquesta data una manifestació de marcat caràcter independentista. CiU decideix “promocionar” aquesta manifestació per tal que sigui significativament secundada per la població, posant en marxa tota la maquinaria propagandística de CiU (Corporació catalana de radio i televisió, ARA, RAC 1, La Vanguardia) i la manifestació resulta ser tot un èxit, i amb un números de participació realment espectaculars. La Generalitat se'n va a parlar amb els espanyols, i aquests no cedeixen gens en les aspiracions del Govern català. Vist tot això, CiU es veu obligada a canviar el seu objectiu i anar més enllà.

D'aquesta manera, CiU veu que no pot complir amb el seu programa electoral, i que ara, ja no n'hi ha prou amb un pacte fiscal, sinó que cal aconseguir estructures d'estat propi. Com ara, l'objectiu és diferent, doncs no és ètic fer coses que no s'havien dit en campanya electoral, i per tant, decideix convocar eleccions anticipades, on vull pensar que CiU, sí que durà al seu programa electoral, la independència, amb els eufemismes que es vulguin. Segur que també hi han altres motivacions més obscures, però personalment, per mi, amb aquest raonament d'ètica electoral, ja em val. Per acabar la legislatura, el Parlament va aprovar amb 2/3 de la càmara, una proposta de CiU i ERC, on s'agafava el compromís de celebrar un referèndum sobre la autodeterminació de Catalunya, durant la nova legislatura. Aquesta moció, va ser votada a favor, per CiU, ERC, SI, IC-V, Joan Laporta i Ernest Maragall.

Tot això, per mi, és el primer cop, que el Parlament i el Govern de Catalunya, fan un acte de sobirania, i valentia sense precedents. Un acte de auto afirmació i de consciència de la pròpia existència. Sincerament, crec que les coses s'estan fent bé, tant des del punt de vista ètic i moral, com en cercar de la eficàcia en la obtenció de objectiu perseguit.

Per acompanyar aquesta setmana d'autoafirmació col·lectiva pròpia, presento la cançó de Unheilig, “Ich gehöre mir”, que crec que vol dir “jo soc meu”, o alguna cosa semblant. Unheilig és el típic producte alemany. Compacte, potent, eficaç, ben ideat, ben dissenyat, ben construït i ben presentat. Aquest grup el conec gràcies a btretze.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2010
DVD: Grosse Freiheit live







UNHEILIG

Nacionalitat: Alemanya 
Web oficial: http://www.unheilig.com/start 
Webs d'interès:

ANY: 2010
CD: Grosse freiheit

01 - Das Meer (Intro)
02 - Seenot
03 - Für Immer
04 - Geboren Um Zu Leben
05 - Abwärts
06 - Halt Mich
07 - Unter Feuer
08 - Grosse Freiheit
09 - Ich Gehöre Mir
10 - Heimatstern
11 - Sternbild
12 - Unter Deiner Flagge
13 - Fernweh
14 - Neuland

CD-Single: Geboren um zu leben


02 - Ein letztes Mal

DVD: Grosse Freiheit live

DVD1 - Live aus Köln – Titel: Grosse Freiheit Live – Das Konzert
01 - Das Meer (Live)
02 - Seenot (Live)
03 - Schenk mir ein Wunder (Live)
04 - Unter deiner Flagge (Live)
05 - Feuerengel (Live)
06 - Abwärts (Live)
07 - Halt mich (Live)
08 - An deiner Seite (Live)
09 - Freiheit (Live)
10
- Astronaut (Live)
11
- Grosse Freiheit (Live)
12
- Kleine Puppe (Live)
13
- Unter Feuer (Live)
14
- Maschine (Live)
15
- Für immer (Live) 16 - Lampenfieber (Live)
17
- Geboren um zu leben (Live)
18
- Ich gehöre mir(Live)
19
- Mein Stern (Live)

DVD2 - Live aus München – Titel: Grosse Freiheit Live – Die musikalische Reise
01 - Das Meer (Live)
02 - Seenot (Live)
03 - Schenk mir ein Wunder (Live)
04 - Unter deiner Flagge (Live)
05 - Feuerengel (Live)
06 - Abwärts (Live)
07 - Halt mich (Live)
08 - An deiner Seite (Live)
09 - Freiheit (Live)
10 - Astronaut (Live)
11 - Grosse Freiheit (Live)
12 - Kleine Puppe (Live)
13 - Unter Feuer (Live)
14 - Maschine (Live)
15 - Für immer (Live)
16 - Lampenfieber (Live)
17 - Geboren um zu leben (Live)
18 - Ich gehöre mir (Live)
19 - Mein Stern (Live)