dissabte, 2 de març del 2013

DURAN DURAN – (I'm looking for) Cracks in the pavement


02/03/2013:

Portem dos mesos de 2013, i aquest temps, l'hem dedicat a la feina, a buscar errades en la feina que varem fer l'any passat. Al principi, la cosa fa gràcia, ja que la idea, és acabar de polir la feina feta. El problema ve, quan comences a trobar errades darrere errades, i que a més, s'han de corregir ràpidament. Porto dos mesos amb un cert stress, ja que no només hem de reparar a corre-cuita les errades trobades, sino que a sobre, hem de fer-ho públic davant de tota la companyia. Hem arribat a tal punt, que només el fet de començar a repassar algun llistat, ja ens posa frenètics davant la possibilitat de trobar alguna errada.

Avui mateix, un altre departament, ens ha denunciat 15 errades. Les hem analitzat, i cap de les errades denunciades, eren errades. Tot el que ens havien denunciat, estava bé. Però mirant aquestes falses errades, hem descobert dues possibles errades, que el dilluns a primera hora, hauré d'analitzar amb molta cura. Si finalment esdevenen errades, doncs començarem la setmana corrents i fent saber (nosaltres mateixos) a tota la companyia, que varem tenir un descuit. Un cop hem reconegut un descuit, no n'hi ha prou amb la vergonya d'anunciar-ho a tothom, sinó que els altres departaments, senten la olor de la sang, i comença una cadena de correus electrònics, amb copia a tothom, demanant contramesures temporals i dates per definir les contramesures definitives.

Em sento com algú que esta amb una lupa cercant esquerdes, sobre una superfície, que ha primera vista és polida i uniforme, i poc a poc, amb la lupa, veiem que ni és tan polida, ni tan uniforme. I aquesta metàfora, em porta al cap la cançó de Duran Duran, “(I'm looking for) Cracks in the pavement”. Cançó del tercer treball de Duran Duran, que els ajudaria a arribar al cim, si més no comercialment i en popularitat. El vídeo clip no és original, però es deixa veure.

Per cert. Duran Duran, van treure al 2011 un nou CD, i l'any passat un DVD dirigit per en David Linch, i jo, encara no he parlat d'aquestes noves publicacions. Imperdonable.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1983
Àlbum: Seven and the ragged tiger




dimecres, 27 de febrer del 2013

KIM WILDE - Cambodia


27/02/2013:

Aquest blog va néixer el dia que va néixer, però es va gestar abans, quan en un altre blog que res té a veure amb la música, vaig posar la cançó “Cambodia” de “Apoptygma Berzerk”. La sensació de posar cançons en un blog em va agradar i pocs dies desprès, vaig posar un altre cançó. De cop i volta, tenia unes ganes boges de posar cançons i vaig decidir, obrir un blog amb cançons, pensant, com pensem els blocaires, encara que sigui de forma inconscient,que tinc coses interessants a dir. Amb el temps, he descobert que això no és així, però d'això ja en parlaré un altre dia (o no!!!).

Fa cosa d'un any, mentre tornava a escoltar “Cambodia” de “Apoptygma Berzerk”, em vaig sorprendre a mi mateix dient que aquella cançó, ja l'ha havia sentit abans, però d'un altre manera. Vaig començar a pensar, i no m'ha acabava de venir al cap, una imatge definida d'aquella sensació de Deja-vu. Finalment, i amb una gran humiliació personal, vaig haver de recórrer a la xarxa, per treure'm del cap aquella sensació tan molesta de tenir un nom o una idea, a la punta de la llengua, però no ser capaç d'articular paraula. Era una versió d'una cançó de la Kim Wilde!!!!!!! Com és possible que no me'n hagués adonat abans!!!!!!

La Kim Wilde era (és) una cantant de principis dels 80, amb una imatge a mig camí d'un punk suau i New Wave, amb una música pop-rock amb instrumentació propera al tecno. Les seves cançons sempre m'havien semblat bones, però ella mai va aconseguir atrapar-me com per comprar material seu, perquè tot i agradar-me les seves cançons, només dues (que recordi ara mateix) m'agradaven especialment (una d'elles, Cambodia)

La Kim Wilde, també va ser un mite eròtic per aquell pseudo-post-adolescent que era jo aleshores. Em tenia fascinat amb aquell tristor perpetua que veia en els seus ulls. Sempre he pensat que aquella noia era molt infeliç. No recordo veure-la somriure mai, ni veure-la amb actitud positiva. Sempre la veia . . . . apagada..En fi, ara, per la xarxa ja es poden veure imatges de la actual Kim Wilde, somrient. Suposo que només era una pose, i la meva “perturbada” imaginació de pseudo-post-adolescent, feia la resta..

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 1981
Senzill: Cambodia

ANY: 1982
Àlbum: Select




Tribut a KIM WILDE

 

Cambodia (1981)

KIM WILDE


Nacionalitat: Anglaterra

ANY: 1981
Senzill: Cambodia


B - Watching For Shapes

ANY: 1982
Àlbum: Select


01 - Ego (4:11)
02 - Words Fell Down (3:31)
03 - Action City (3:25)
04 - View from a Bridge (3:32)
05 - Just a Feeling (4:12)
06 - Chaos at the Airport (3:20)
07 - Take Me Tonight (3:56)
08 - Can You Come Over (3:35)
09 - Wendy Sadd (3:49)
10 - Cambodia + Reprise (7:13)