dissabte, 18 de desembre del 2010

DE/VISION - Rage

18/12/2010:

Avui toquen a Barcelona DE/VISION, precisament, el mateix dia que es juga el derbi ( . . . no sé com anomenar-lo, ja que no és un derbi ni barceloní, ni català . . . i si dic metropolità, els de l'Espanyol s'enfaden) entre l'Espanyol i el Barça, i resulta curiós, ja que en el meu anterior comentari sobre DE/VISION, els comparava amb l'Espanyol.

Les coses no han canviat massa entre DE/VISION i jo durant aquest any. Per mi segueixen sent un grup que promet molt , però que finalment, no acabem de connectar. La prova més gran d'això és que quan vaig sentir el seu últim disc, vaig pensar que finalment havien fet un disc que m'agradaria, però finalment, després d'escoltar-lo molts cops, crec que només dues cançons superaran la prova del cotó. Una d'aquestes dues cançons és la que penjo avui, “Rage” en format vídeo clip.

“Rage” suposo que és el que podrem veure avui al partit entre l'Espanyol i el Barça, i ho dic quan fa pocs minuts què ha començat el partit (el Barça acaba de marcar el primer gol) però espero que sense els salvatges de l'any passat, van tirar bengales a les grades, i que per sort, la cosa no va anar a més.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2010
Àlbum: Popgefahr


















Senzill: Rage























dimecres, 15 de desembre del 2010

KOOL AND THE GANG - Get down on it (Live)/ Jungle boogie (Live)

14/12/2010

Ja sé que vaig tard, però és que com la majoria de tots nosaltres, no tinc temps per rés. Ja des del passat dijous que volia parlar de Kool and the Gang, ja que tocaven a l'Auditori de Barcelona,  i la visita d'un súper grup com aquest, paga la pena fer-ne referència desprès de molts anys de carrera. cercant informació sobre ells per fer aquest escrit, he vist que van treure el seu primer disc a l'any 1964 (abans que jo naixés!!!!!) i encara donen guerra pels "puestus"
Kool and the Gang, són un super grup d'aquells que van fer fortuna, sobretot a finals dels anys 70, caracteritzant-se per ser una bona colla de persones, a dalt de l'escenari, amb un look pseudo futurista (algú diria "hortera", però a mi em costa dir molt aquesta paraula, ja que penso que no hi ha ningú amb prou autoritat moral per utilitzar-la) carregats de llums i colors llampants, fent un funky molt ballable. No van ser els únics, ni els més famosos, però deu ni do. 

No és un dels meus grups predilectes, ni tant sols en aquest estil de música, però en altres circumstàncies, potser hagués anat al concert, per poder viure l'experiència d'un concert de les característiques d'aquest grup, ja que mai he pogut anar a un concert  d'un súper grup de Funky, i crec que pot ser una experiència molt bona. A més, tinc molta curiositat, per veure un grup descaradament de música de ball, tocant a l'Auditori. Com reaccionarà el públic? S'estarà assegut? o no podrà evitar moure l'esquelet (com es diria durant la seva època daurada) I dic descaradament de ball, ja que he cercat vídeos seus en directes relativament recents i deu ni do la canya que foten encara. Penjo "Get down on it", un dels seus grans èxits, en un directe de l'any 2000, i després "Jungle Boogie" a l'any 2007, una cançó instrumental que es va fer famosa anys més tard de la seva publicació, gràcies a la pel·lícula "Pulp Fiction"

Però, malauradament, com he dit al principi, vaig tard, i el concert ja ha passat. No tinc ni idea de com va anar, però el que tinc clar, és que he perdut una molt bona oportunitat de gaudir d'una bona experiència que difícilment tornaré a tenir.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 1973
Àlbum: Wild and Peaceful



















ANY: 1981
Àlbum: Something special


















Senzill: Get down on it
 


















ANY: 2000





ANY: 2007





KOOL AND THE GANG

Nacionalitat: Estats Units


















01 - Funky Stuff
02 - More Funky Stuff
03 - Jungle Boogie
04 - Heaven at Once
05 - Hollywood Swinging
06 - This Is You, This Is Me
07 - Life Is What You Make It
08 - Wild and Peaceful


ANY: 1981
Àlbum: Something special


















01 - Steppin' Out
02 - Good Time Tonight
03 – Take My Heart (You Can Have It If You Want It)
04 - Be My Lady
05 – Get Down On It
06 - Pass It On
07 - Stand Up And Sing
08 - No Show
09 - Stop!

Senzill: Get down on it



















01 – Get down on it
02 – No show

ANY: 2000

ANY: 2007