dissabte, 6 de novembre del 2010

FRONT 242 - Rhythm of time

06/11/2010

Avui toca a la Sala Bikini un dels meus pilars bàsics. La meva vida, no només en lo musical, sense determinats grups no hagués estat igual, i Front 242 és un d’aquests grups que han marcat la meva vida d’una manera o altre. Dins la meva vida molts han estat el grups importants, però front 242 formen part dels escollits, dels “únics”, dels insuperables i dels que mai deceben.

Per diverses raons, no he pogut escriure abans sobre aquest concert, al que malauradament no podré anar (i ja es el segon cop consecutiu) i em sap greu fer-ho ara, poques hores abans del concert, però no ho he pogut fer abans. De totes maneres, ja havia parlat abans d’ells en altres escrits d’aquest mateix bloc i en altres blocs. De fet, va ser a rel que vaig parlar d’ells en el meu altre blog, que em vaig decidir a obrir aquest bloc. Tot i només haver publicat un escrit d’ells fins ara, de fet és un dels grups que més cançons he penjat, i ara, a poques hores del concert, només puc fer que refermar la meva profunda admiració i fins i tot devoció, per aquesta formació belga, que tant ha influenciat en el meu temps de lleure, i no tant de lleure.

De la mateixa manera que ara fa dos anys, avui no podré anar al concert per culpa de la crisi. És el ritme del temps que correm avui dia, i per això penjo la cançó d’aquest grup, “Rhythm of Time”, una més de les moltes magnifiques cançons que després de molts anys de feina i investigació musical, han fet i enregistrat. Si teniu temps i possibilitats d’anar al concert, no ho dubteu. Feu-ho.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 1991
Àlbum: Tyranny for you



















CD Single: Rhythm of Time