dissabte, 24 d’abril del 2010

FAITH NO MORE - A Small Victory

23/04/2010:

El diumenge que ve, tornem a tenir l’oportunitat de dir-hi la nostra. És un d’aquells moments claus, i ja en portem tres, que hem de deixar enrera, diferències i sobretot, hem de treure’ns de sobre algunes de les armes més devastadores dels nostres enemics, com la por, la malfiança, el cinisme, la mandra, i el “tantsemenfotisme”. Si volem les coses, hem de sortir a cercar-les, trobar-les i fer el que calgui, dins dels límits del civisme i el respecte, per aconseguir allò que tant desitgem.

Hi ha una màxima que diu que els drets no es demanen, s’agafen. I amb el tema del dret de autodeterminació, és un dels exemples més clars. Si ens quedem al sofà de casa, mai, mai, mai, vindrà l’estat espanyol a donar-nos el que és nostre. Mai ens donarà el dret d’autodeterminació, entre altres coses perquè no ens el pot donar. L’estat espanyol no té el nostre dret d’autodeterminació. El tenim nosaltres, amagat en algun lloc profund de les nostres pors i les nostres ganes de no molestar. El dret el tenim, només cal voler-lo exercir. Us recordeu de Kosovo? Ells ho van fer, Així doncs, nosaltres si volem, també ho podem fer.

Sortim, els que ho hagin de fer, al carrer, i conquerim-lo, que els carrers són nostres, la nació és nostre i el dret és nostre. No pensem que desprès de votar en un referèndum no oficial i no vinculant, no passarà re. És la nostra oportunitat, la tercera, de tenir una petita victòria. I petita victòria a petita victòria, s’omple la pica.

El diumenge que ve, tenim la possibilitat de dir-li al món, que volem ser lliures. Fem-ho amb seny i amb rauxa (controlada) Votem pel nostre dret d’autodeterminació. Pel nostre dret de ser independents. Pel nostre dret de fer del nostre país, de Catalunya per uns i dels Països Catalans per altres, un país lliure. Un país independent.



I petita victòria és el títol d’una de les cançons del magnífic i extraordinari disc “Angel dust”, de Faith No More. Moltes coses hauria de dir d’aquest magnífic grup, de música complexa i treballada, però serà un altre dia, que avui, lo important és un altre cosa. Només dir, que ja no es fan vídeo clips com aquest. Una llàstima.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1992
CD: Angel Dust


Maxi CD: A Small Victory


A small victory
Més cançons i més informació.

FAITH NO MORE

Nacionalitat: Estats Units.
Web oficial: http://www.fnm.com/
Webs d'interès:

ANY: 1992
Àlbum: Angel Dust



01 - Land of Sunshine (3:44)
02 – Caffeine (4:28)
03 - Midlife Crisis (4:21)
04 – RV (3:43)
05 - Smaller and Smaller (5:11)
06 - Everything's Ruined (4:33)
07 – Malpractice (4:02)
08 – Kindergarten (4:31)
09 - Be Aggressive (3:42)
10 - A small victory (4:57)
11 - Crack Hitler (4:39)
12 – Jizzlobber (6:38)
13 - Midnight Cowboy (4:12)

Maxi CD: A Small Victory

01 - A small victory (Album Version)
02 - A Small Victory (R Evolution 23 Full Moon Mix)
03 - Malpractice (Album Version)
04 - A Small Victory (Sundown Mix)
05 - A Small Victory (Sundown Instrumental)
06 - A Small Victory (R-Evolution 23 Edit)

divendres, 23 d’abril del 2010

THE CULT - Wild flower

23/04/2010:

L’any passat per Sant Jordi, vaig penjar una cançó que parlava d’una flor, amb una lletra prou poètica com simular un llibre, i en català. Es podria dir, que és una cançó 100 per 100 Sant Jordi. Aquest any, no puc ser tan complert com l’any passat, i no hi haurà re que pugui simular un llibre, ni hi haurà catalanitat per enlloc. El que sí hi ha, és la rosa, en forma de flor salvatge.

La meva rosa d’aquest any, la porten The Cult, un grup anglès que sense cap mena de dubte, són qui més m’aboquen a l’univers del Sex, drugs & Rock’n’roll, Aquest grup sempre em feia (i em fa) pensar en una Harley Davidson creuant el desert amb les grenyes al vent, evocant una llibertat romàntica, camí a qualsevol club de carretera, ple de fantàstiques dones de gran bellesa agressiva i indomable. Les cerveses i el bourbon corren per arreu del club, mentres una noia està fent un strip-tease, i un grup de motoristes, està fent unes partides de billar, mentre esperen que passi quelcom. Tard o d’hora, aquestes evocacions, mostren imatges dels indis i les seves cerimònies pseudo psichodèliques, Finalment, tot acaba domant a alguna d’aquelles dones indomables, que no ha pogut resistir la potència de la meva personalitat (la meva sí) indomable de veritat.
Totes aquestes evocacions i fantasies, evidentment les feia des d’algun tuguri urbanita fins el moll de l’os, amb vodka, ja que no suporto ni la cervesa ni el bourbon, i evidentment, sense cap noia indomable. Però és que The Cult té això. És un grup anglès urbanita, que et fa somiar amb un rol yankee i amb un constant contacte amb la natura.

Aquí deixo la meva rosa d’aquest any. Bon Sant Jordi.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1987
Àlbum: Electric
Senzill: Wild Flower

dimarts, 20 d’abril del 2010

THE MISSION / THE MISSION UK - Amelia

19/04/2010:

Últimament, l’església catòlica, ha estat en portada de tots els mitjans de comunicació, per coses totalment alienes al que se suposa és la seva activitat principal, i han donat mostres d’actituds, força …………….. no sé com dir-ho..............decebedores? Els casos d’abusos sexuals a menors per part de respectables membres d’aquesta confessió, cada dia són a la vista de tothom. No ens enganyem. No és que n’hi hagin més, el que passa és que ara s’han descobert mentre que abans, doncs tothom callava.

El col·lectiu de diferents categories professionals de l’església, és un col·lectiu de risc per cometre actes deplorables com els que comentava, pel tipus de vida que han decidit portar. Juguen amb la natura humana, desafiant-la durant tota la seva vida, i tots som humans, i la carn no és que sigui dèbil, sinó tot el contrari, la carn és forta, molt forta. Tots som humans i tard o d’hora, necessitem desfogar els nostres instints naturals. L’església hauria de ser conscient d’això i posar-hi remei, ja que sinó, aquests actes deplorables, no s’acabaran mai.

Però no cal condemnar a l’església catòlica per que alguns dels seus membres, fan coses que a tots ens posen els pels de punta. Tot hi que alguns cops, moltes d’aquestes persones, prenen posicions força hipòcrites.

Hi han altres persones, que comenten les mateixes atrocitats o pitjor, i sense desafiar a la seva naturalesa humana. Per mi, encara és més horrible el tema dels pares que abusen sexualment dels seus fills.
Precisament d’aquest tema és del que parla la cançó que penjo avui, “Amelia” de The Mission. La musica és, per mi molt bona, i més si el cantant del grup, té uns dels registres de veu que més m’agraden. I la lletra és esfereïdora. Senzilla, però contundent.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1990
Àlbum: Carved in Sand

Amelia

Més cançons i més informació,

dilluns, 19 d’abril del 2010

THE MISSION / THE MISSION UK

Nacionalitat: Anglaterra.
Webs d'interès:

ANY: 1990
Àlbum: Carved in Sand


01 – Amelia
02 - Into the Blue
03 - Butterfly on a Wheel
04 - Sea of Love
05 - Deliverance
06 - Grapes of Wrath
07 - Belief
08 - Paradise (Will Shine Like the Moon)
09 - Hungry as the Hunter
10 - Lovely

ANY: 2008
DVD: The final chapter



















DVD 01
01 - Amelia
02 - Hands Across the Ocean
03 - Into the Blue
04- Paradise (Will Shine Like the Moon Tonight)
05 - Butterfly On a Wheel
06 - Sea of Love
07 - Grapes of Wrath/Lovely
08 - Bird of Passage
09 - Belief
10 - Hungry As the Hunter
12 - Like a Child Again
13 - Mr Pleasant 

DVD 02
01 - Like a Hurricane
02 - Over the Hills and Far Away
03 - Bridges Burning
04 - Dance On Glass
05 - Stay With Me
06 - Island In a Stream
07 - Love Me To Death
08 - Dream On
09 - Afterglow
10 - Fabienne
11 - Severina
12 - Wake (Rsv)
13 - Forevermore
14 - 1969
15 - Shelter From the Storm
16 - Tower of Strength

DVD 03
01 - Kingdom Come
02 - Love Me To Death
03 - Black Mountain Mist
04 - Mr Pleasant
05 - Island In a Stream
06 - The Crystal Ocean
07 - Garden of Delight
08 - 1969
09 - Bridges Burning
10 - Heat
11 - Fabienne
12 - On the Road With the Mission
13 - Kingdom Come
14 - Beyond the Pale
15 - Garden of Delight
16 - Serpents Kiss
17 - Wasteland
18 - Interviews