dilluns, 27 de desembre del 2010

MIRWAIS - Disco science

27/12/2010:
Fa una mica meś d'un any, comentava que una companya de feina, o millor dit una amiga, ho deixava tot i feia un canvi en la seva vida, que suposava perdre el contacte entre nosaltres. I ara, fa uns dos mesos, a tornat a passar amb un altre company de feina, un amic, que també ha decidit fer un canvi, i ha marxat cercant altres coses, sense cap dubte, millors.

Per una banda, acaba de ser pare, i el que ha decidit, és dedicar-li un temps a la seva filla, en aquests primers mesos tan important pels infants. Actitud molt lloable la del meu amic, i que la societat en general hauria de facilitar a tothom. El segon motiu, és que vol ser una persona emprenedora i vol volar per ell mateix, fent feines i projectes que el satisfacin plenament, i que tots els beneficis del seu talent, vagin a parar a les seves butxaques, i no com fins ara, que la majoria dels beneficis anaven a les butxaques d'uns altres, aprofitant-se del seu talent, del seu temps i de les seves capacitats.

Espero que les coses li vagin molt bé, tot i saber, que això voldrà dir que a la llarga, perdrem el contacte, i persones com ell, sempre és convenient tenir-les ben a prop. Sempre ha estat allà, quan l'he necessitat, tant si li he dit, com si no li he dit. El consol que em queda, és que l'ha substituït un ex-company, que ara torna, i per tant un cosa va per l'altre,

Musicalment parlant, ens hem influït mútuament durant tots aquests anys, deixant-nos CD's o MP3's i fent-nos recomanacions, sense insistir-hi massa. Ell ha influït més en mi que no pas jo a ell, per dos motius. El primer és que ell pensa que estic antiquat. El segon, és que jo tinc mes ganes de ser influït que no pas ell. Però en definitiva tots dos ens hem influït mútuament.

Normalment, ell em recomanava coses,  o era jo, el que li demanava si sabia alguna cosa de tal grup o de tal cançó. Una de les músiques de les que més he gaudit, va ser quan li vaig demanar si sabia qui feia la música de l'anunci del Renault Laguna, i evidentment, ell ho sabia, i curiosament, tenia el CD, i curiosament me'l podia deixar. És tractava d'una cançó de Mirwais, i un cop vaig haver sentit tot el CD, va ser per mi tot un descobriment. És un d'aquells CD's, que guardo com una petita joia o petita obra d'art. La cançó en qüestió no sabem ben bé quina era, però era molt semblant a Disco science, que és la que penjo avui.

Així doncs en agraïment al meu amic, per tots aquests anys, i desitjant el millor per ell, penjo aquesta petita obra d'art, en format de vídeo clip. Gràcies.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.  

ANY: 2000
CD: Production


















CD-Single: Disco science















MIRWAIS

Nacionalitat: Suïssa / França
Web oficial: http://mirwais.org/

ANY: 2000
Àlbum: Production


















02 - Naive song
03 - V.I. (the last words she said before leaving)
04 - I can't wait
05 - Junkie's prayer
06 - Definitive beat
07 - Paradise (not for me)
08 - Never young again
09 - Involution

CD-Senzill: Disco science

















01 - Disco Science (Extended Mix)
02 - Disco Science (Giorgio Moroder's Blueprint Mix)
03 - Disco Science (Electrobreak Remix)
04 - Disco Science (Joey Negro Club Mix)

CD-Senzill: Disco science















01 - Disco science (Original Mix)
02 - Disco Science (Joey Negro Club Mix)
03 - Disco Science (Electrobreak Remix)