dijous, 22 de novembre del 2012

FRANCO BATTIATO – Un irresistibile richiamo

22/11/2012:

Avui és el quart aniversari d'aquest blog. Un aniversari clarament marcat per les eleccions del proper diumenge. Si algú, fa quatre anys, m'hagués dit que quatres anys després, hi haurien unes eleccions amb el caire i la transcendència de les del proper diumenge, li hagués dit que era un somiatruites. Però aquí les tenim.


Evidentment, aquest blog vol manifestar la seva INDEPENDÈNCIA de qualsevol opció política, i el que desitge és que tothom voti en LLIBERTAT. Que cadascú voti la opció que oCUPa el seu cor, tant SI té oportunitat de guanyar, com SI no, sigui a la dreta o a la ESQUERRA.

Com cada aniversari, el celebro amb en Franco Battiato, que és l'autor de la cançó que dona nom a aquest blog, “No Time No Space”. Ho faig amb la cançó “un irresistible richiamo”, que obra el seu nou CD, publicat no fa gaires setmanes. A hores d'ara, crec que no és un gran CD, però ves a saber!!! El que si sé, és que avui i ara, aquesta cançó, és la millor cançó que s'ha escrit mai. No me la puc treure del cap, i la escolto i escolto a totes hores.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.
Què en gaudiu, i canya a la classe obrera.


ANY: 2012
CD: Apriti Sesamo



dilluns, 19 de novembre del 2012

SIMPLE MINDS - Love song

18/11/2012:

Ara que sembla, i nomes sembla (de moment) que CiU s'ha tret la son de les orelles i per fi es posarà a treballar per l'alliberament nacional, polític, cultural i econòmic del nostre país, començaran a sentir-se mil i una estupideses, en forma de discurs de la por, utilitzant totes les males arts que hom sigui capaç d'imaginar amb la voluntat d'evitar la nostre alliberament, incloent les tècniques mafioses.

En aquest sentit, denuncio que em sento amenaçat cada cop que un dependentista, fa veure que es trenca les vestidures, i ens alerta de la més que segura fractura social que es produirà un cop haguem aconseguit la independència.

Què es trencarà la cohesió social? Però que diu? Si la cohesió social ja està trencada des de fa 300 anys!!!!!! Jo no estic còmode en l'actual estatus de dependència a Espanya. O que es pensen? Que els “rojos-separatistas” estem de conya? El fet que els que ens sentim catalans i només catalans, ens portem bé, i que no anem fent el vàndal pels carrers del nostre país, no vol dir que estiguem còmodes. Vol dir que som democràtics, i respectuosos amb aquesta democràcia (que sabem tirànica)

Així doncs, en cas d'aconseguir la independència, què volen dir amb que es trencarà la cohesió social? Què els dependentistes no se sentiran còmodes, i començaran a fer el vàndal pels carrers del nostre país? M'estan amenaçant? Això és una tècnica mafiosa, en tota regle, miri com es miri.

Els candidats dependentistes són uns mafiosos, per emprar aquestes tècniques, però espero que siguin també uns mentiders, ja que si finalment, en cas que el nostre país s'alliberi, els dependnetistes, s'hauran d'aguantar, de la mateixa manera que ens hem aguantat nosaltres durant 300 anys. Bé de la mateixa manera no, ja que a diferència seva, els independentistes no imposarem la nacionalitat a ningú, cosa que ells si fan actualment, ja que no ens deixen manifestar i exercir la nostra nacionalitat real. Jo ara, em veig sotmès a la seva voluntat i a la seva tirania, ja que repeteixo, m'obliguen ser “español” (encara que no hi sigui) i en el cas d'una Catalunya independent, mai a ningú se li obligarà a acceptar la nacionalitat catalana, i molt menys a renunciar a la nacionalitat espanyola. En una España “unida” només cap una identitat. La seva. En una Catalunya independent, tothom podrà escollir quina nacionalitat vol, i fins i tot, per part nostra, si vol les dues, no hi haurà cap problema. Tot i això (que ells imposen i nosaltres donem llibertat d'elecció) segons ells, el nacionalisme català és una cosa equiparable als nazis. Algú hauria d'ensenyar a aquestes persones que el nazisme era una cosa que imposava (com els nacionalistes espanyols fan i com nosaltres no farem) però sobretot, que el nazisme és una cosa força seriosa com per dir-ĺa i nomenar-la tan frívolament com fan ells.

Tornant al tema del suposat vandalisme dels dependentistes (per cert, si jo ho fos, m'hauria ofès terriblement aquest argument dels candidats dependentistes) sembla que aquests es comportarien com Simple Minds en el clip de “Love Song”. I és que a més d'insultar als dependentistes insinuant que són uns vàndals (uns quinquis) aquests candidats nacionalistes espanyols, insulten als independentistes, fent-nos voler fer creure, que vetllen per la pau social i que aquest argument és un acte d'amor a Catalunya. Ens amenacen amb una “cançó d'amor i de pau social”. Quina ironia!!!!


En referencia a la cançó, es una cançó perfecte, imprescindible, plena, rotunda que alguns us sonarà, ja que era la sintonia d'un famós programa de radio. I ja que parlem de Simple Minds i d'una cançó dels seus inicis, aprofito per comentar que Simple Minds publicaran demà dilluns, un DVD que ens mostra la seva última gira anomenada “5x5”, ja que es van dedicar a interpretat 5 cançons dels seus primers 5 discos. Una idea molt bona, que seria bo que fessin altres grups, i així veuríem si els seus treball inicials, superarien la prova del temps.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1981
Àlbum: Sons and Fascination

Senzill: Love song

love song