diumenge, 9 de maig del 2010

SOFT CELL - Sex Dwarf

09/05/2010:


Amb el bon temps, encara que de moment no ho sembli, comencen a arribar les dates dels festivals d’estiu, on podem gaudir (o patir) d’un gran número de concerts de grups de molts estils diferents. A mi, el que em resulta més curiós, és que en aquests tipus d’esdeveniments, és força habitual trobar-nos amb velles glòries de segona fila (des del punt de vista comercial) que de cop i volta sembla que ressuscitin d’un llarg període d’hivernació. No és el cas d’en Marc Almond, que sempre s’ha mogut, i el fet de no tenir notícies d’ell, no vol dir que no faci res.

Però per mi, Marc Almond sempre serà el cantant de Soft Cell, i la seva carrera en solitari, per mi, sempre serà una curiositat del cantant d’un dels grups que més em va impactar en el seu moment. Soft Cell és un duet format per un costat, per en David Ball, un gegant tímid i que no li agrada massa cridar l’atenció, però que fa unes cançons amb uns acompanyaments molt senzills i alhora força efectius. L’altre part del duet, és en Marc Almond, que és tot el contrari del seu company. Petitó, però que sempre acaba sent, d’un forma volguda o no, el punt on tot els ulls volen mirar, menjant-se qualsevol escenari que es posi sota els seus peus, fent gal·la i mestria de la seva poderosa veu, que domina perfectament, i ho sap. Els he pogut veure dos cops en directe i tots dos cops em van agradar força tot i pobre espectacle que portaven, Bé de fet, l’espectacle era en Marc Almond.




Bé, penjo el seu vídeo clip “Sex Dwarf” del seu fantàstic primer àlbum “Non-stop erotic cabaret”, que he de reconèixer que fins avui no havia vist. M’ha fet gràcia, i per això és la cançó escollida.
Se m’oblidava dir, que en Marc Almond, toca al proper dia 28 de maig, dins dels Primavera Sound 2010.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1981
Àlbum: Non-Stop Erotic Cabaret


Sex Dwarf
Més informació i més cançons

SOFT CELL

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial:
Webs d'interès: http://www.marcalmond.co.uk/

ANY: 1981
Àlbum: Non-Stop Erotic Cabaret

01 - Frustration
02 - Tainted Love
03 - Seedy Films
04 - Youth
05 - Sex Dwarf
06 - Entertain Me
07 - Chips on My Shoulder
08 – Bedsitter
09 - Secret Life
10 - Say Hello, Wave Goodbye