diumenge, 11 d’agost del 2013

NICKELBACK – When We Stand Together


11/08/2013:


Fa poques setmanes, vaig assistir a la presentació del Procés Constituent a Blanes. La presentació va córrer a càrrec de Albano Dante, un periodista blanenc que està fent un treball d'investigació periodística sobre alguns possibles “xanxullus” en la sanitat catalana, fins el punt que CiU li ha enviat tot el seu arsenal d'armament jurídic per aturar-lo. Malauradament, vaig arribar tard, i no el vaig poder escoltar.

La segona persona en intervenir va ser la Marta Afuera, un dels caps visibles i de les plataformes d'afectats per la hipoteca PAH. A ella si que la vaig poder escoltar, Ella ens va parlar sobre la manipulació informativa que rebem diàriament i que ens fa viure en món similar al de matrix. On ens bombardegen constantment amb missatges que ens fan estar atorats, enlloc de mobilitzar-nos, i que ens van acceptar coses que són, o haurien de ser inacceptables.

I la tercera persona en participar, va ser la Teresa Forcades. Ella ens va parlar del capitalisme, la relació entre els polítics i les grans corporacions empresarials.

Per mi, va ser tota una revelació, no per el que es va dir, sinó simplement perquè es va dir. Durant tota l'estona que vaig estar allà sentia com esplicaben de forma ordenada, entenedora, entretinguda i clara tot allò que penso des de fa un 15 anys. Era com sentir-me a mi mateix dir en veu alta els meus pensaments, la meva ideologia, la meva visió de la realitat i la meva proposta de societat. Coincideixo en tot, absolutament en tot el fons i la forma, en el com i en el perquè de tot el que es va dir en aquella presentació.

Per tal de no allargar-me mes, aquí us deixo el vídeo de la presentació, on podreu escoltar tot el que us estic dient.

Només us puc dir, i fins i tot demanar, que si teniu la oportunitat d'anar a una d'aquestes presentacions, hi assistiu, escolteu, i reflexioneu.

La cançó que em serveix per complimentar aquest comentari, es una cançó que no m'hauria d'agradar i d'un grup que no m'agrada especialment, però així són les coses, i es una cançó que m'agrada molt. La cançó es titula “When We Stand Together” de Nickelback. La cançó ens parla una mica de tot això. De no mirar a una altre banda si el problema no ens afecta. D'actuar enlloc d'esperar que si no ens movem i amaguem el cap sota l'ala.



Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2011
Àlbum: Here and now


Senzill: When We Stand Together






NICKELBACK


Nacionalitat: Canadà

ANY: 2011
Àlbum: Here and now 

01 - This Means War
02 - Bottoms Up
03 - When We Stand Together
04 - Midnight Queen
05 - Gotta Get Me Some
06 - Lullaby
07 - Kiss It Goodbye
08 - Trying Not to Love You
09 - Holding on to Heaven
10 - Everything I Wanna Do
11 - Don't Ever Let It End

Senzill: When We Stand Together