dissabte, 13 de febrer del 2010

ABBA - Voulez-vous (Clip/DIrecte)

12/02/2010:


Aquest proper diumenge 14 a les 12:30h (14:45h Canal 33) Catalunya i Suècia s'enfrontaran a l'Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat. El partit servirà per a reclamar el dret de la Federació Catalana de Rugbi de ser reconeguda com a membre fundadora de la internacional l'any 1934 conjuntament amb les federacions francesa, italiana, alemanya, txecoslovaca, i romanesa.

Podeu llegir més del tema aquí.

Es important per tots nosaltres que el tema de les seleccions prengui força, així doncs, els que no puguem anar, si més no, hauríem de mirar-lo per la TV. A més, a algun lloc, he llegit que la selecció sueca, s'ha declarat en rebel·lia, ja que ha patit fortes pressions per no jugar aquest partit, i per tant els hi hem d'agrair.

Amb una mica de sort, d'aquí poc jugarem el la copa de les sis nacions, A qui farem fora?

Jo els hi ho agraeixo, penjant música del seu grup més famós, amb una de les seves cançons més animades, ja que el diumenge, es tracta de fer festa. Com sempre que puc, ho faig en vídeo-clip i en un directe.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1979
CD: VOULEZ-VOUS

Senzill: VOULEZ-VOUS









Voulez-Vous DVD: ABBA in Concert
 











Voulez-Vous (Directe)

Més cançons i més informació

diumenge, 7 de febrer del 2010

MESH - Petrified (Live 2007)

06/02/2010:


A hores d'ara, el concert de Mesh a Barcelona ja s'haurà acabat. De Mesh he de dir que fins fa poc, no en sabia gaire d'aquest grup. Havia vist tres vídeo-clips i havia escoltat el seu primer senzill del seu últim treball. La veritat és que m'havien semblat un grup força interessant, però no havia tingut ocasió d'escoltar-los amb calma. Amb motiu del seu concert a Barcelona, vaig decidir escoltar el seu últim disc "A perfect solution" i em va agradar força fins el punt d'entusiasmar-me una mica amb aquest grup.

Però aquesta última setmana, els hi he dedicat molt temps i he escoltat més coses d'aquest grup, i ha esdevingut un grup formidable, ple de cançons magnífiques. En poc temps, Mesh ha passat de ser un grup quasi ignorat a un grup de primera divisió. Sense cap mena de dubte, ara passaran a ser una prioritat per escoltar-los a fons i gaudir de les seves cançons durant moltes estones.

Avui han tocat a Barcelona, i segurament es deu haver vist i sentit alguna cosa semblant al vídeo que penjo avui.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2007
DVD: The World's A Big Place (We Collide Tour)



Petrified (Live)

Més cançons i més informació