dissabte, 3 de juliol del 2010

LA ROUX

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial: http://www.laroux.co.uk/site.html
http://www.myspace.com/larouxuk
Webs d'interès:

ANY: 2009
Àlbum: La roux


01 - In for the kill (4:08)
02 – Tigerlily (3:24)
03 - Quicksand (3:05)
04 - Bulletproof (3:25)
05 - Colourless Colour (3:28)
06 - I'm Not Your Toy (3:18)
07 - Cover My Eyes (4:32)
08 - As If by Magic (3:51)
09 – Fascination (3:41)
10 - Reflections Are Protection (4:19)
11 - Armour Love(3:53)
12 - Growing Pains (3:27)

CD Senzill: In for the kill


01 - In for the kill (4:08)
02 - In for the Kill (Skream's Let's Get Ravey Remix) (5:05)

diumenge, 27 de juny del 2010

THE BLACK EYED PEAS - I gotta feeling (Live)

29/06/2010:

El cap de setmana que ve, és el concert de The Black Eyed Peas, inaugurant l’estadi de Cornellà com recinte per fer macro concerts. Aquest concert, com primers teloners, hi hauran els The Pinker Tones, grup barceloní, del que sempre penso que els he d’escoltar, però mai trobo la oportunitat (Prometo posar-hi remei en poc temps)

Desprès de The Pinker Tones, sortirà en David Guetta, amb el que The Black Eyed Peas han col·laborat en el seu últim treball, i del que ja he parlat en altres ocasions. Un “DJ” que fa unes cançons molt efectives i força recomanables, encara que últimament s’està “copiant” a ell mateix masses cops, i està posant en perill la seva creativitat. De fet, a la cançó que penjo avui, es nota descaradament la mà d’en David Guetta, utilitzant uns recursos que utilitza a les seves cançons, i tal com dic, excessivament en els seus últims treballs. Tot i això la cançó és esplèndida.

I finalment (suposo) sortiran The Black Eyed Peas, i podran demostrar el que són realment. La meva “por” és que surtin a cantar amb 4 DJ’s al darrera fent el “paperina” sent en realitat tota la música en playback. Tot i que pel que he pogut veure per la xarxa, els seus concerts, són per sort, més convencionals, i porten una grup de músics, amb algun DJ. Penjo la cançó “I Gotta Feeling” en un directe a Mèxic, un dels seus gran èxits darrerament, que a més, em serveix per “il·lustrar” la col·laboració entre The Black Eyed Peas i en David Guetta, i el que els assistents al concert podran veure i sentir.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2009
Àlbum: The E-N-D


I Gotta Feeling (live a Mèxic)

Més cançons i més informació.

MICHAEL JACKSON - Don't stop 'till you get enough

27/06/2010:


El passat 25 de juny, es va complir un any des de la mort del Rei del Pop, i crec que paga la pena fer un recordatori de les coses que va fer aquest Rei del Pop. Això no vol dir que cada aniversari de la seva mort penjaré un cançó d’en Michael Jackson, però aquests cop, per ser el primer aniversari, sí que ho faré. Potser quan faci 5 anys, faci un altre recordatori. Això tampoc vol dir, que abans d’aquests cinc anys, si es dona el cas, no aprofiti per penjar una altre cançó d’en Michael Jackson, però .................. en fi, que penjo una cançó, i s’ha acabat el debat amb mi mateix.

És una cançó de quan el Michael Jackson encara no tenia la pell malalta, o potser encara no volia ser blanc, o el que sigui. És d’un temps on semblava una persona normal i tot i ser una súper estrella, encara no era el Rei de res. També es pot comprovar que l’art del vídeo clip, encara tenia molt camí a recórrer. En fi, una cançó esplèndida de fa molt temps.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1979
Àlbum: Off the wall

Senzill: Don't Stop 'Til You Get Enough