dimecres, 14 d’abril del 2010

B MOVIE - Switch on switch off

13/04/2010:

Des de que vaig posar l’escrit de B Movie, que tinc remordiments de consciència (suposant que tingui consciència, és clar) I els tinc perquè vaig parlar sobre la cançó “Nowhere Girl” que va tenir un èxit tant brutal, que en certa forma, va assassinar al propi grup. Sembla com si la cançó fos tan rodona i tan perfecte, que la gent pensés que B Movie ja no podia fer re que fos remotament digne d’aquesta cançó.

I que faig jo? Doncs penjo aquesta cançó, reafirmant aquesta sensació tan peculiar. I no és que la cançó no s’ho mereixi, que s’ho mereix, ja que és en realitat una cançó rodona i perfecte, en qualsevol de les versions que he sentit, però seria injust per la meva part, no fer esment dels altres temes de B Movie.

B Movie és molt més que “nowhere Girl”. Bé, no gaire més ja que no tenen una extensa discografia, probablement per culpa d’aquesta cançó, però la que tenen és molt remarcable i pel meu gust exquisida. De fet, aquests dies, he estat escoltant el seu disc “Forever Running”, que vaig comprar fa ...............................més de vint anys!!!! No recordo si de segona mà, o en una d’aquelles ofertes, que si t’emportaves el dics, et regalaven un altre. La qüestió, és que per mi va resultar ser un dics esplèndid, amb varies cançons memorables.

Després de retrobar-me amb aquest dics, me’n penedeixo molt de no anar al concert de B Movie aquest divendres a la Sala Salamandra. B Movie, es mereix que anem a veure’ls.
Penjo un dels seus senzills, “Switch on, switch off”, quasi l’única cosa que he trobat per la xarxa, que sigui realment representatiu d’ells. El vídeo clip, està una mica caduc, però la música, per mi, encara és molt vàlida.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1985
Maxi i Senzill: Switch on switch off




Més cançons i més informació