dijous, 4 de juny del 2009

EURYTHMICS - Sexcrime

03/06/2009:

Avui fa anys de la masacre de la plaça de Tiananmen de Pequin. Per qui no ho recordi, el que va passar és que els estudiants xinesos, van fer una actes de protesta contra el Govern xinès, i van patir una repressió que es va cobrar molts morts, detinguts, torturats i desapareguts. Els autors d’aquests fets segueixen impunes davant d’aquest acte flagrant en contra dels dret humans.

La comunitat internacional, com sempre que es tracta de la Xina, actua de forma molt tova davant de les barbàries del gegant asiàtic. De fet, durant les passades olimpíades, ningú va gosar fer re més que un petit comentari, amb la boca petita.

La Xina, un estat dictatorial, que com a tal, no és ni de dretes ni d’esquerres, només és dictatorial. És l’estat que més em recorda als estats que ens descriu en George Orwell a la seva novel·la 1984. Aquesta novel·la, és el meu llibre preferit, junt amb “Rebel·lió a la granja” (també d’en George Orwell)

A l’any 1984, es va fer una pel·lícula d’aquesta novel·la, i van ser els Eurtythmics els que es van encarregar de fer la banda sonora. Avui penjo el que va ser el senzill de l’àlbum d’aquesta banda sonora, “Sexcrime”.

Els Eurythmics, eren (o són, ves a saber) un duet format per l’Annie Lennox, i en Dave Stewart. Durant la vida d’aquest grup, es van conèixer, es van casar, i es van divorciar, però el grup va continuar. Després van començar les seves carreres en solitari, però de tant en tant tornen a treballar junts.

Van començar com un grup tecno, i poc a poc van anant derivant a propostes més pop. Vaig poder-los veure un cop en directe, i bé, va ser un bon concert, però tampoc inoblidable.

Ja sabeu, llums tancats, i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1984
Àlbum: 1984 (For the Love of Big Brother)



















Senzill: Sexcrime
























SPANDAU BALLET - Chant nº1

04/06/2009:

Avui han sortit a la venda les entrades pel concert de Spandau Ballet a Barcelona, el proper 14 de novembre. No tinc res més a afegir sobre el vaig comentar en el seu dia sobre aquest grup.

Però això em serveix d’excusa per penjar una magnífica cançó seva, “Chant Nº1 (I don’t need this pressure on)” en forma de vídeo clip i un directe.

Que en gaudiu.
Ja sabeu, llums tancats, i el so a tota canya.

Any: 1982


Chant No. 1 (I Don't Need This Pressure On)
Chant nº1 (Directe 1986)

Més cançons i més informació

EURYTHMICS

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial: http://www.beyonceonline.com/es/home
Webs d'interès:

ANY: 1984
Àlbum: 1984 (For the Love of Big Brother)













01 - I Did It Just the Same
02 – Sexcrime (Nineteen Eighty-Four)
03 – For the Love of Big Brother
04 – Winston’s Diary
05 – Greeting’s from a Dead Man
06 – Julia
07 – Doubleplusgood
08 – Ministry of Love
09 – Room 101

Senzill: Sexcrime






















Maxi: Sexcrime (algú s'ha currat el vídeo)

Sexcrime (Directe)

DAVE STEWART

ESPERANT EL SEU MOMENT.

ANNIE LENNOX

ESPERANT EL SEU MOMENT.