dilluns, 31 d’agost del 2009

WHITNEY HOUSTON - Is't not right but it's OK (Remix)

30/08/2009:
La Whitney Houston treu un nou disc? Ostres!!! He de parlar d’ella. Quina cançó posaré? Aquesta? ....No.... i aquesta? Tampoc. I aquesta? Tampoc. Ostres, les cançons de la Whitney no estan superant la prova del temps. De fet tampoc és que en el seu moment m’agradessin massa les seves cançons, però les recordava........no sé ...........diferents. Només una ha superat la prova del temps i es la que penjo.

Ara, amb el pas del temps, he de reconèixer, que la Whitney Houston, amb el seu somriure i la seva veu, com una moderna sirena, em va encisar fins el punt de pensar, que les seves cançons m’agradaven més del que en realitat m’agradaven.

Però en el fons, sempre he sabut, que per mi no era més important que una Lady GaGa o una Beyoncé, o qualsevol d’aquestes cantants que aconsegueixen que una de les seves cançons, m’acabin agradant força. És possible, que les famoses armes femenines, siguin més efectives del que pensava.

Tot i això, la cançó que penjo avui, està molt bé per ella mateixa. Si apart Hi afegim el encisador somriure i la captivadora simpatia de la Whitney Houston, doncs mira, això que guanyem.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

Nacionalitat: Estats Units.
Web oficial: http://www.whitneyhouston.com/es//home
Webs d'interès: http://www.wikilingua.net/ca/articles/w/h/i/Whitney_Houston_e07e.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Whitney_Houston

ANY: 1998

Maxi: It's not right but it's ok