divendres, 24 de maig del 2013

DEPT. - Ira


24/05/2013:


El dissabte, DEPT., toquen a la sala Almo2bar, on presentaran a Barcelona, el seu últim treball “La perfecció del caos”, que us podeu descarregar de franc, a la plana web de grup. Un disc que està força bé. Per mi no és un disc perfecte, però com tot el que he escoltat d'ells, sempre regalimen qualitat, feina ben feta, i sobretot, ganes de fer coses. El disc és un disc optimista, que anima a viure i a lluitar per les coses, cosa que personalment els agraeixo, tot i que encara segueixo seduit pel costat fosc, però gent com ells, encara em fan veure que hi ha esperança.

Tot i no ser un disc perfecte, la majoria de les seves cançons, sí ho són. Un grup que paga la pena i que no té el reconeixament que mereixen, amb un disc que paga la pena, en concert, només per 5€ (si jo visqués a Barcelona, no m'ho pensaria)

Presento el seu últim clip “Ira”, rodat mentre feien una gira per la Xina.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 2013
CD: La perfecció del caos
 


dimarts, 21 de maig del 2013

MANU GUIX - Crido


20/05/2013:


El proper divendres, troca en Manu Guix a la sala Privat de Mataró (sí, sí, hi ha vida fora de Barcelona) i dins de l'últim CD d'aquest virtuós, hi ha una cançó que m'agrada molt. És la cançó “Crido” , i per tant aprofito això per posar-la.

En Manu Guix és un extraordinari music i interpret, que no sé ben bé perquè, desenvolupa el seu talent més aviat fora dels escenaris i més aviat en segon pla. És un reconegut productor, i director musical de musicals. També se'l coneix pels seus arranjaments i per la seva faceta de “showman” en programes de radio. En qualsevol moment, és capaç d'imitar arranjar versionejar a qui sigui i com sigui, amb uns resultats excel·lents. De tant en tant, el podem veure o escoltar, acompanyat a altres musics amb mes èxit popular que no li arriben ni a la sola de a sabata. Per mi, es tenim molt desaprofitat.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 2012
CD: Pas a pas



MANU GUIX


Nacionalitat: Països Catalans
Webs d'interès:

ANY: 2012
CD: Pas a pas

01 – Ara
02 – Fa temps
03 – Crido
04 – Dona-li a la vida
05 – De nou
06 – Res no és més important
07 – No és fàcil
08 – Si no hi ets
09 – Vine amb mi
10 – Un dia més
11 – Tresor amagat

diumenge, 19 de maig del 2013

CHENOA - Atrevete

20/05/2013:



La entrada d'avui, és d'aquelles que no li donarà prestigi a aquest blog entre els que podríem dir que són de la meva tribu, però al mateix temps, ajudarà a explicar el perquè del nom del Blog. Per mi, seria fàcil parlar de determinats grups i no entrar en “altres” espais, però del que es tracta, és de ser honest amb mi mateix, i com dilluns, la Chenoa fa un directe a L'Auditori de Barcelona, i sento una especial simpatia per aquesta cantant, doncs parlo d'ella, peti qui peti. El “problema” de la Chenoa, és que és una “triunfita” i hi ha molta gent, que incomprensiblement no és capaç de pair aquestes coses.

La Chenoa em cau bé, perquè la trobo una persona especialment interessant i intel·ligent, que deixa veure una seguretat en ella mateixa que la fa entrar en el terreny de la xuleria de ple, però ho fa d'una manera que et fa còmplice. Té aquella xuleria imprescindible per ser una gran cantant (i ella ho és) però al mateix temps, et fa part activa del moment. Penso que a més cantar molt bé, també parla molt bé, no diu ni tonteries ni tòpics, i sempre es mostra respectuosa amb tothom.

Però a més a més de la seva personalitat, a mi, em va captivar per la seva veu i a seva interpretació. Penso que té un talent especial per cantar, per interpretar, per estar a sobre d'un escenari i per estar davant d'un públic. No soc seguidor de la seva carrera, però si ella apareix mentre veig la “tele” o escolto la radio, doncs m'agrada estar pendent del que fa.

Com he dit abans, no soc seguidor d'ella, i de fet no conec masses cançons seves, però quan vaig sentir per primer cop, la cançó que avui presento, “Atrévete”, em va cridar l'atenció, sense saber que era una cançó seva. M'agradaria posar una cançó que es diu com ella, “Chenoa”, i que ella mateixa va compondre, i que posa els pels de punta i la pal de gallina, però no ha pogut ser.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 2001
CD: Chenoa



CHENOA


Nacionalitat: Països Catalans

ANY: 2001
CD: Chenoa


01 - Yo te daré
02 - Atrévete
03 - El centro de mi amor
04 - Oye, Mar (Cançao do Mar)
05 - Love Story
06 - Una Mujer
07 - Cuando tú vas
08 - Quiero Ser
09 - El Alma En Pie
10 - El Tiempo Que Me Das
11 - Desnuda frente a ti
12 - Chenoa
13 - Chicas Solas
14 - Mystify (Atrévete)