dilluns, 2 de juny del 2014

SPANDAU BALLET - Gold


02/06/2014:


El passat dissabte, 24 de maig de 2014, la meva filla es va proclamar campiona de Catalunya per equips de Twirling (De fet, qui es van proclamar campiones, va ser l'equip Club Twirling Costa Brava) Ei!!! No tothom pot dir que la seva filla és campiona de Catalunya!!!!!! Qui m'anava a dir a mi ara fa un any, que les coses serien així?

La final, es va celebrar a Tortosa, on tenen un molt bon equip, com a la resta de les poblacions del sud de Catalunya. Això fa que aquest títol, encara tingui més merit ja que va ser guanyat en territori “hostil” on hi han molt bons esportistes. De fet, la jornada va estar plena de molt bon rotllo i els tortosins ens van acollir molt bé.

La jornada va ser maratoniana, llevant-nos molt d'hora molt d'hora molt d'hora, i arribant a casa molt tard molt tard molt tard. No només l'horari fa que la jornada sigui llarga, també ho fa el fet que la competició, nomes ens afectava directament en un 1% de tot el temps que hi varem ser.

Sobre aquest viatge, ja miraré de parlar-ne en una altre entrada. En aquesta entrada, vull deixar clar, que la meva filla és CAMPIONA DE CATALAUNYA!!!!!!!!!


Per celebrar-ho, ho faig amb la cançó de Spandau Ballet, “Gold”. Per què amb aquesta cançó? Doncs per moltes raons. Per exemple perquè el twirling i el ballet estan una mica relacionats. Per què en Tony Hadley, el cantant de Spandau Ballet serà el proper divendres a Andorra en el RED MUSIC on segur que interpretarà aquesta cançó. Per què la cançó és bonissima. Però en realitat, la poso perquè en altres competicions, a la meva filla li hagessin donat una medalla d'or, perquè no se si ho he dit, la meva filla (i les seves companyes) és CAPIONA DE CATALUNYA.

Ara ens hem de preparar pel campionat d'Europa que se celebra d'aquí poques setmanes a Barcelona (puff, quina sort que és a Barcelona!!!!) representant a Catalunya.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu!!

ANY: 2013
Àlbum: True


Senzill i Maxi-Single: Gold