dimecres, 11 de novembre del 2009

MADONNA - Hung up

10/11/2009:


Avui, el segon R. Madrid galàctic d’en Florentino Pérez, ple se hiper-super-mega-estrelles amb fitxatges de preus indecents, ha estat eliminat de la copa del rei per un equip de segona B (de tercera divisió). Al partit d’avui, al Santiago Bernabeu, el R. Madrid ha guanyat per 1 gol a 0, però no n’ha tingut prou, ja que al partit d’anada, l’Alcorcón, va guanyar 4 a 0 al R. Madrid.

La cançó que penjo avui, es “hung up” de la Madonna, ja que Alcorcón, també es coneguda per una de les seves cantants, la Terremoto de Alcorcón, que es dedica a fer versions de cançons amb força èxit comercial, però des d’un punt de vista humorístic i en pla parodia. Un de les seves parodies mes famoses, precisament es la d’aquesta cançó de la Madonna. Precisament, la Madonna en aquesta cançó, fa un homenatge a Abba, utilitzant una de les seves frases musicals mes famoses, concretament de la cançó Gimme Gimme Gimme

En homenatge a aquest equip de segona B, que ha aconseguit deixar fora de combat a un equip galàctic, penjo aquesta fantàstica cançó.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2005
Àlbum: Confessions on a Dance Floor



Maxi: Hung up
 


3 comentaris:

Brian ha dit...

visca el Alcorcon!

Els blancs, a callar, i a pagar impostos !

btretze ha dit...

Amunt Alcorcón!!!

música: ni temps ni espai ha dit...

Visca El corcó (al corcon) (ho sento, no ho he pogut evitar)
Salutacions.