diumenge, 10 de novembre de 2013

FRONT 242 – Moldavia (Clip/Live2012)


09/11/2013:


Aquest proper divendres, a la Sala Apolo de Barcelona, tocaran Front 242, i això em fa parlar d'ells, ja que es un dels grups importants de la meva vida. Per fer aquesta entrada, he repassat el que havia dit d'ells en anteriors ocasions i m'he endut una sorpresa desagradable i agradable alhora. I es que he parlat d'ells menys del que em pensava. Em resulta desagradable veure que no he compartit moltes cançons que si creia haver compartit. Lo agradable, és que les podré “tornar” a compartir.

De moment he compartit Never stop, Animal, Rhythm of Time i Take one (Live) que ja serveix per perfer un tastet a aquest grup. Com el concert és la setmana que ve, he buscat per avui, un vídeo d'un directe recent, i el més recent que he trobar amb una bona qualitat d'àudio, és de l'any passat de la cançó “Moldavia”, així doncs, aquesta és la cançó d'avui, amb un vídeo de l'època en la que van enregistrar la cançó, i tal com he dit abans, un vídeo d'un directe “actual”.

Amb tot això potser ja us podeu fer una idea del que seria un concert en directe de Front 242. Intensitat, densitat, entrega i qualitat. Podreu veure un bateria que li dona molta força al espectacle. Als teclats, un geni del sampler, fent veritables virgueries en directe, “robant” la veu als seus companys, per desprès incloure-la com si fos un efecte més. I finalment els dos cantants, que no paren un moment, un ballant molt bé (tot i que l'edat no perdona) i un altre ballant com si estigués fotent-li una pallissa a algú. I si hi aneu, i us diuen fills de puta varies vegades, us ho diuen amb tot l'afecte.


Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1991
Àlbum: Tyranny for youANY: 2012

3 comentaris:

btretze ha dit...

Bé, s'acosta el dia. Estic bastant segura de què m'agradaran més en directe que en cd. Em sembla que no deies si hi aniries o no. Si no hi vas, ja t'explicaré què tal l'experiència.

Sobre les cançons que dius que has compartit, crec que només conec Take One, així que ara buscaré els posts a veure què explicaves en aquell moment.

música: ni temps ni espai ha dit...

No, no hi aniré. Què trist!!!!!!buaaaaaaa. Espero la teva crònica. Aquest cop, la espero mes que mai. Ja que són qui són, i qui sap si despres seras una conversa o no :)

Salutacions.

btretze ha dit...

Aix... quin greu que no els puguis veure.

Avui he dormit fatal (mosquits atacant-me a tort i a dret. Sí, sí, mosquits la nit que comença el fred a Barcelona) però espero estar recuperada al vespre. Ja t'explicaré què tal.