dissabte, 16 de novembre de 2013

FRONT 242 – Religion (Live Dusseldorf 1998)


16/11/2013:


Fa poques hores que Front 242 ha estat tocant en directe a Barcelona, i jo . . . . a casa!!!!!!! No tinc perdó. Si més no, he intentat redimir la meva culpa, escoltant i difonent tant com he pogut a aquest grup, que han conquerit el món des de Bèlgica, cosa que demostra la seva vàlua.

Tornant a les meves culpes, la cosa s'agreuja, ja que soc reincident, i aquest és el tercer cop consecutiu que venen i jo no els vaig a veure. En altres temps, hagués fet coses increïbles per veure'ls. De fet, el primer cop que els vaig veure, vaig haver d'anar fins un poblet de Múrcia. El segon cop, ja va ser a Barcelona, durant la gira del “Tyranny for you” i el tercer cop va ser al Velòdrom d'Horta en una gira que van aprofitar per enregistrar el seu Re-Boot. Aquest últim concert el recordo com un dels millors concerts de la meva vida, ballant sense parar, i veient com la gent del meu voltant ballava sense parar.

Ja que he fet servir un discurs pseudo religiós, amb el tema de les culpes i el perdons, comparteixo la cançó “Religion”, precisament en un vídeo enregistrat durant aquesta gira del Re-Boot. Un dels moment més “besties” del grup, amb una intensitat i agressivitat considerable. A mes, aquest és un dels vídeos que pensava que ja havia compartit, que he descobert que no era així.


Bé, per saber com ha anat, hauré d'anar a veure a btretze, que si que hi ha anat, i sempre fa cròniques interessant i detallades.
Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1998
Àlbum: Re-Boot

 


2 comentaris:

btretze ha dit...

Ja tens la crònica: http://btretze.blogspot.com.es/2013/11/concert-front-242-sala-apolo.html

Sobretot, sobretot, sobretot, corregeix-me amb els noms de la gent del grup i tal, que no en tinc ni idea i m'he guiat una mica pel que hi ha a internet i per la meva atrofiada intuïció.

La veritat és que així com a petit resum, dir-te que va estar molt bé i que se'm va passar volant tot i no conèixer totes les cançons.

música: ni temps ni espai ha dit...

:)