dimecres, 15 de desembre de 2010

KOOL AND THE GANG - Get down on it (Live)/ Jungle boogie (Live)

14/12/2010

Ja sé que vaig tard, però és que com la majoria de tots nosaltres, no tinc temps per rés. Ja des del passat dijous que volia parlar de Kool and the Gang, ja que tocaven a l'Auditori de Barcelona,  i la visita d'un súper grup com aquest, paga la pena fer-ne referència desprès de molts anys de carrera. cercant informació sobre ells per fer aquest escrit, he vist que van treure el seu primer disc a l'any 1964 (abans que jo naixés!!!!!) i encara donen guerra pels "puestus"
Kool and the Gang, són un super grup d'aquells que van fer fortuna, sobretot a finals dels anys 70, caracteritzant-se per ser una bona colla de persones, a dalt de l'escenari, amb un look pseudo futurista (algú diria "hortera", però a mi em costa dir molt aquesta paraula, ja que penso que no hi ha ningú amb prou autoritat moral per utilitzar-la) carregats de llums i colors llampants, fent un funky molt ballable. No van ser els únics, ni els més famosos, però deu ni do. 

No és un dels meus grups predilectes, ni tant sols en aquest estil de música, però en altres circumstàncies, potser hagués anat al concert, per poder viure l'experiència d'un concert de les característiques d'aquest grup, ja que mai he pogut anar a un concert  d'un súper grup de Funky, i crec que pot ser una experiència molt bona. A més, tinc molta curiositat, per veure un grup descaradament de música de ball, tocant a l'Auditori. Com reaccionarà el públic? S'estarà assegut? o no podrà evitar moure l'esquelet (com es diria durant la seva època daurada) I dic descaradament de ball, ja que he cercat vídeos seus en directes relativament recents i deu ni do la canya que foten encara. Penjo "Get down on it", un dels seus grans èxits, en un directe de l'any 2000, i després "Jungle Boogie" a l'any 2007, una cançó instrumental que es va fer famosa anys més tard de la seva publicació, gràcies a la pel·lícula "Pulp Fiction"

Però, malauradament, com he dit al principi, vaig tard, i el concert ja ha passat. No tinc ni idea de com va anar, però el que tinc clar, és que he perdut una molt bona oportunitat de gaudir d'una bona experiència que difícilment tornaré a tenir.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 1973
Àlbum: Wild and PeacefulANY: 1981
Àlbum: Something special


Senzill: Get down on it
 


ANY: 2000

ANY: 2007