dissabte, 10 d’abril del 2010

CLIENT - Here and now

10/04/2010:


El proper dia 16, mentre a la Sala Salamandra, tocarà B Movie, a la Sala Bikini toquen Client. Client és un grup que no m'acaba d'agradar del tot, o més ben dit, m'haurien d'agradar però a les seves cançons els hi falta alguna cosa que no acabo de saber que és exactament. I això que tot el que envolta a Client ho trobo encertadíssim. Per començar, el nom del grup. Trobo que és un dels noms més potents i amb més mala llet que he sentit mai. Client, té unes connotacions de relació humana, brutals. I la imatge del grup, és formidable, jugant sempre amb un doble joc de doble moral, que acompanyat del seu nom, és molt provocador, i ho saben, i ho potencien amb algunes frases o títols de les seves cançons.

Però les seves cançons no acaben de fer-me el pes. I hi ha un segon fenomen estrany amb les seves cançons, ja que quan les sento, cantades per elles (volia evitar dir-ho, però no he pogut. Client és un grup format exclusivament per dones) sembla com si la cosa no acabes de fer la espurna necessària. En canvi, quan sento remixos de les seves cançons, en molts casos, trobo que són cançons perfectes.

En fi, que queda dit. El proper divendres hi ha concert de client, i per tant penjo una de les seves cançons, que trobo magnifica, fins i tot, quan la canten o la interpreten elles, “Here and Now”.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2003
CD: Client


Maxi i Senzill: Here and now


Here and now

Més informació i més cançons

2 comentaris:

btretze ha dit...

No està gens malament. Li haig de donar una altra oportunitat a aquest disc, que sempre escolto el City.

Al concert m'agradaria anar-hi, per veure què tal en directe i la seva estètica a l'escenari, però no es pot fer sempre tot...

música: ni temps ni espai ha dit...

Tal com dics a l'escrit, a mi no m'acaven ......... no se. falta alguna cosa.

Salutacions.