diumenge, 21 de febrer del 2010

YAZZ - Stand Up For Your Love Rights

21/01/2010:


Vivim temps difícils i desprès d'anys de moderació salarial i contenció en la millora del anomenat estat del benestar, ara que hi han vaques flaques, sembla que és a qui no s'ha beneficiat de les vaques grasses, els han de treure les castanyes del foc, amb mesures que lluny de treure-les, l'únic que fan és endarrerir la gran crisi, si més no, si continuem com fins ara.

Durant anys hem sentit com les grans empreses i la banca obtenien beneficis insultants i ara que alguns segueixen tenint beneficis, sembla que no en tenen prou amb llocs de treball precaris i globalitzacions a la baixa, i volen una flexibilitat laboral, que encara ofega més a les classes baixes de la nostra societat.

Per una banda, tenim "crack" econòmics que diuen que per solucionar la crisi, els salaris s'han de baixar un 25%. I per això aquest senyor cobra el que cobra, i ha estudiat tants anys? I per rematar les genialitats, tenim que un "gobierno" d'esquerres pretén que treballem més anys i més barat.

La veritat, és que tot això passa perquè ens ho deixem fer, i davant d'aquestes "genialitats" ens entra la vena cínica i "tant-s'hem-en-fot-tot-perquè-tots-són-iguals" i no fem re per evitar-ho. Si no lluitem pels nostres drets, no ho farà ningú, i fins hi tot, seran els governs d'esquerres els que ens clavaran la ganivetada per l'esquena.

El proper dimarts, 23 de febrer, hi ha una manifestació per intentar reivindicar i defensar els nostres drets aconseguits durant generacions, amb suor, sacrifici, i no ho oblidem, també amb sang. Amb la manifestació, potser no aconseguirem re, però al sofà de casa, segur que no evitarem re.

La cançó amb la que acompanyo aquesta parrafada, és una cançó que parla de defensar els nostres drets, en aquest cas els drets de l'amor (?). Sigui com sigui, defensar els propis drets sempre és convenient. Penjo la versió Maxi, d'aquesta cançó que té entre altres virtuts la presència d'un BassLine, que va fer furor en aquella època, fent una fusió d'Acid-House-Pop molt efectiva.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1988
CD: Wanted


Maxi: Stand Up For Your Love Rights


Stand Up For Your Love Rights (12" Mix)



Més cançons i més informació