dimarts, 23 de febrer del 2010

INXS - Mystify (Live)

23/01/2010:


Fa uns pocs mesos, ja vaig parlar de NOUT, un grup amateur (de moment :) ) que es dedica a fer versions de temes mítics (o que porten camí de ser-ho de Pop-Rock) Doncs aquest grup, han estat seleccionats per participar en un acte solidari a la sala Luz de Gas, aquest dimecres 24 de febrer (20:30). L'acte serà presentat per en José Corbacho, i hi hauran diverses actuacions de personatges coneguts com Pau Donés, Manolo Garcia o Pastora.

L'objectiu és recaptar fons perquè els infants de l'escola Negus Michael de Etiopia puguin tenir un menjador on se'ls garanteixi un menjar al dia.

La venda anticipada d'entrades en la seu de I.P.I Cooperació o presentant el comprovant de la transferència bancària en la taquilla el mateix dia i la "FILA 0" per a aquells que no pogueu assistir al festival però vulgueu contribuir al projecte. També podeu comprar l'entrada a taquilla però la veritat és que estan volant i l'aforament és limitat, així que no us ho penseu massa.

Una de les cançons que potser tocaran, és Mystify dels INXS (tot depèn del temps que tinguin) Penjo un directe d'aquesta cançó.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1991
CD/DVD: Live, Baby, Live

Mystify (live)


Més cançons i més informació