dimecres, 12 d’agost del 2009

DAVID GUETTA - Love is gone

12/08/2009: 
Aquest estiu, en David Guetta, ens ha visitat varis cops, sempre sota la seva faceta de DJ, tasca per la que difícilment pot tenir cabuda dins d’aquest blog. En aquest blog, només tenen cabuda aquells DJ’s que tenen ganes de pujar un graó de categoria artística, i esdevenen autors. Després, si els seus “concerts” els fan amb instruments musicals més o menys convencionals, amb maquines electròniques, o punxant un disc, ja no té massa importància. L’important, per mi, és ser creador i superar l’estadi de “galerista” musical, que està molt bé, si es té clara aquesta condició, i no es pretén ser més del que s’és, que no és un altre cosa que un “posa-discos”, amb més o menys bon gust.

I és la faceta d’autor d’en David Guetta la que m’agradaria destacar, ja que té unes quantes cançons que estan molt bé (segur que la majoria en coneixeu més d’una) tot i que penso que en David Guetta hauria d’aprofundir i desenvolupar més les seves cançons, ja que crec que els hi podria treure més suc.

Aprofitant les seves recents visites, i que el proper 24 d’agost, sortirà al mercat el seu nou treball, “One love”, penjo una d’aquestes cançons que segur que ja heu sentit.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2007
Àlbum: Pop Life




 
CD-Single: Love is gone

Maxi-CD: Love is gone

Love Is Gone (Fred Rister & Joachim Garraud Radio Edit Remix)