dimarts, 3 de març de 2015

FAITH NO MORE – Midlife crisis


03/03/2015:


Mestres escric aquestes linees, compliré 50 anys de vida. No em sento de cap manera especial, però quan hi penso per uns instants, acollona.
No tinc grans coses a dir. A hores d'ara em falten moltes coses per fer, i probablement no les podré fer. I això també acollona. Però tampoc cal fer un drama. Soc aquí.

Tot i això no puc evitar retreure'm algunes coses. Hem puc retreure que quan era jove, no em vaig deixar anar més. Vaig preferir certa seguretat i vaig deixar de banda l'aventura. I estic segur que vaig fer bé, però sempre em quedarà el no haver fet les coses d'un altre manera, com jugar més fort amb la música, o haver-me pres massa seriosament les relacions personals.

El que sí sé, és que no em podré retreure d'algunes coses. No em podré retreure que no m'he compromès amb la societat amb la que visc. Ho hauré fet millor o pitjor, però ho he fet.

Bé. No espero grans coses ni d'aquest dia, ni d'aquest any ni del futur, de fet soc força pessimista, però seguirem endavant fins on puguem i el millor que puguem.

La cançó d'avui era obvia i fa temps que la tenia escollida. És de FAITH NO MORE, “MIDLIFE CRISIS” del seu dis ANGEL DUST, un dels discos que ha marcat la meva vida. Bonissim.


Per cert, ells també estan en MIDLIFE CRISIS.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 1992
Àlbum: Angel dust

 
CD single: Midlife crisis