dilluns, 16 de febrer del 2015

VISAGE - Visage


16/02/2015: 
 

Aquest passat dijous 12 de febrer de 2015, va morir Steve Strange, l'ànima de Visage, d'un atac de cor.


Per mi és una gran pèrdua, musicalment parlant, ja que sota la seva influència directe s'han fet discos excepcionals que m'han fet passar moltes hores de goig.

Influència directe amb el seu grup, Visage. Va treure “Visage”, “The Anvil” i “Beat boy”, tres discos que he escoltat milers i milers de cops, i que han donat uns singles impressionants amb unes cares “B” inoblidables.

I sota el seu empar, Spandau Ballet, Ultravox, o Duran Duran, entre d'altres, van poder veure la llum, ja que el va presentar al BLITZ, el local que ell regentava i que a principis dels 80, era el local més influent de Londres.

És veritat que havia entrat en decadència molt aviat, fins el punt de tenir problemes amb la heroïna, i passejant-se per les televisions sent una parodia d'ell mateix, cantant els seus temes en directe i sense musics, desafinant molt.

Però semblava que s'havia reformat completament, cantant en directe els seus temes i fent-ho amb prou dignitat i traient el quart disc de Visage, que encara no he pogut sentir, però pel que he sentit, pinta molt bé. I acabava de presentar “Visage Orchrestal”, fent unes versions dels clàssics de Visage, mig simfòniques mig electròniques que la que he pogut escoltar, també sana molt bé-
Descansa en pau i gràcies pels grans moments que m'has regalat. Et seguiré escoltant.

La cançó d'avui és “Visage”, cançó que té el nom del seu projecte i del seu grup.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 1980
Àlbum: Visage


ANY: 1981
Maxi-Single: Visage





2 comentaris:

Chorbyradio ha dit...

Una pena. Steve supo unir a un puñado de grandes músicos para formar Visage.
Además, no hay que olvidarse de que gracias a su club, El Blitz, pudimos disfrutar de grupos como Duran Duran, Spandau Ballet,o incluso Culture Club.
Saludos sintéticos.

música: ni temps ni espai ha dit...

Sense ell, les coses haurien estat molt diferents. No vca ser l'unic, però si vaser molt important.
Salutacions.