dissabte, 14 de desembre del 2013

SOLAR FAKE - Face me


14/12/2013:


Avui dissabte, toquen COVENANT, tal com vaig dir la setmana passada, i els seus teloners són Solar Fake. Un grup del que no en sé gran cosa, i que conec gracies a btretze. Bé, investigant una mica, he descobert que coneixia a ZERAPHINE, grup on participava el cantant de Solar Fake.



Sense ser un grup original, ja que fan cançons que s'han fet mil cops, fan cançons amb prou bon gust i amb prou efectivitat que les fa totalment vàlides. De fet, han tret disc nou aquest 2013, i esta molt bé. És un disc homogeni, que no cansa tot i que totes les cançons són d'una sonoritat i qualitat molt similar entre elles.



De totes aquestes cançons, en destacaria “Face me” però tampoc masa. És una molt bona cançó, però la resta també estan molt bé. Així doncs, aquesta és la cançó d'avui, Un cop més, no he trobat un vídeo digne per aquesta cançó, i l'he hagut de fer jo. He trobat una tècnica, que em permet fer un clip senzill, amb tres estonentes, i això vol dir, que potser, a partir d'ara, em dedicaré a fer més vídeos.



El crèdits d'aquest vídeo que he fet són:



Algú li ha posat música a un documental de la BBC (interessant de veure)




Solar Fake a Tel Aviv




Un vídeo d'una ballarina professional (segurament el tornaré a utilitzar)




Un reportatge sobre el Sol




Solar Fake a Berlin




Gràcies a tots ells



Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

Què en gaudiu!!



ANY: 2013

CD: Reason to kill







Més cançons i més informació