diumenge, 28 de juliol del 2013

TIGA - Hot in herre


28/07/2013:


Acabo de començar les vacances d'estiu, que esperava i que necessitava, De fet, portava unes setmanes somiant amb coses o persones relacionades amb la feina. Descansaré durant 4 setmanes, i que podré dedicar-me a estar amb les meves filles, refugiant-nos de la calor.

L'estiu, si ets de vacances, és temps de tòpics que any rere any, intentem repetir, però que es caracteritza sobretot, per una cosa. La calor.

Així doncs, avui comparteixo una cançó que parla de calor (encara que segur que és d'una calor diferent a la calor de l'estiu) La cançó és diu “Hot in Herre” i és de Tiga, un . . . (ara en diuen productor) music canadenc, amb força prestigi. La cançó, sempre m'ha fet pensar que era una versió, i efectivament, com sempre (:)) tenia raó, i era una versió, però d'una cançó que no conec. De fet, la original és una cançó que no m'hagués cridat gens l'atenció (el vídeo-clip, sí. Coses d'aquella altre calor de la que parlava abans) amb el que queda clar que el toc Tiga, és totalment definitiu.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.


ANY: 2003
CD-Single: Hot in herre






5 comentaris:

Brian ha dit...

Bon dia, i bones vacances, segur que les mereixes igual que el 99% de la gent que hem de treballar, o buscar treball, en comptes de estar a la cadira a dalt de tot fotent-se de la gente mentre donem 36.000.000.000€ per a "salvar" els bancs ....Ggggrrr..!
Natros també, ahir va ser l'ultima classe i ara només cal entregar unes feines avui i ja esta - Holiday! Amb la peculiaridad que les passarem en un lloc sense internet, i fins i tot una setmana sense telefo, cobertura, tele ni res. Uf, quin descans!!
Bon Estiu!
Brian

música: ni temps ni espai ha dit...

Brian:
tu sempre sense treva. Ben fet.

Sense internet!?!?!
Sense telèfon?!?!?!?!
SENSE TELE!?!?!?! PODREU RESPIRAR SENSE TELE?!?!?!
Bones vacances.

btretze ha dit...

No em convenç gaire la cançó. Però m'has fet pensar en aquesta que sí que m'agrada i ja no la recordava (crec que era d'un anunci de tv): Far from home: http://www.youtube.com/watch?v=pfJ8prhLbtQ

Bones vacances! Jo encara hauré d'esperar 3 semanetes més.

Brian ha dit...

Gracies!
Si, sense TV, aixo és lo més facil. Ho veiem molt molt poc, només alguna noticia. Els xiquets ho miren més, però tampoc es passen. Ja m'agradaria tenir temps i energia per mirar pel·licules xules, pero ara per ara no és la nostra vida!
Lo de l'internet em vé més amunt! Pero al primers 24 hores ja canvies de "xip" i aprens a viure amb altra gent fisiciament i no només virtualment. En serio, anem a un lloc que anem cada any i ho passem de meravella, tot el temps només dedicat a natros i als xiquets.
Lo telefo, per mi cap problema - és més problema de l'altra gent que sempre ens busquen o volen saber que estem fent. Si fos per mi, tornaria al epoca pre-movils demà mateix :)
Uf, quin rotllo que estic pegant,
en fi, a passar-ho bé i gaudir de la familia, que tinguesseu un bon estiu :)
Fins aviat :)
Brian

música: ni temps ni espai ha dit...

Betretze: Sí, aquesta a mi també m'ha agrada molt.

3 setmanes? tot arriba. Encara que també es veritat que durant tot l'any vas fent escapadetes :)

Brian: és bo aillar-se del món, sobretot pels nens. les meves filles crec que no sabrien respirar si no tenen la seva dosi de TV :(

Bones vacances.

Salutacions.